Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

IIR Conferentie Opslagtanks

opslagtanks_2015Op 11 & 12 november 2015 vond de jubileum editie van de IIR Conferentie Opslagtanks plaats.  Samenvattend kijken deelnemers terug op twee dagen betrokkenheid, vernieuwing, plezier, transparantie, compliance, netwerken, delen van kennis, PGS29, risicomethodieken en vooral veel nieuws en innovatie binnen de opslagtank sector. Deelnemers en partners waren zeer enthousiast over het event. 

Onder strakke en journalistieke regie van dagvoorzitter Charles Groenhuijsen (de bekende TV-verslaggever, presentator en programmamaker) weren alle ontwikkelingen in de sector onder de loep genomen. 
Marktomstandigheden binnen de sector zijn goed en wellicht zelfs overspannen. Met een historisch lage prijs zijn de opslagen vol en blijft de vraag groot. Innoveren en investeren is echter nodig om in te spelen op toekomstige verschuivingen in de markt. Beleggers, overheid en zelfs de afnemers vragen om verschuiving van fossiele naar andere energie zoals gas.

De grootste veranderingen in de afgelopen 25 jaar zijn de veiligheidscultuur, het besef dat samenwerking ook in de keten nodig is en de toegenomen maatschappelijke interesse voor de tankopslagindustrie. 

De besliscultuur en verbinding van ketenpartners, de trend om te kiezen voor duurzame energie en hogere eisen aan personeel zullen steeds meer gaan spelen in de toekomst. Mogelijkheden van innovatie in regelgeving, waarbij vooral de oudere tanks, wettelijke belemmeringen zoals mededingingswet en anti-kartelwetten als remmende factor bestaan kwamen uitgebreid aan de orde. Het mislukken van de revisie van de PGS29 en de risico’s die dit heeft voor onder andere vergunningaanvragen speelt breed in de sector. Zeker nu verantwoordelijkheid van bestuurders volop in de belangstelling staat bij de overheid.

Op 9 & 10 november 2016 vindt de volgende Conferentie Opslagtanks plaats. 

Bekijk de vele foto's op www.iir.nl/opslagtanks.



terug naar overzicht
Deel dit bericht: