Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuws

Broekman Logistics over projectladingmarkt

Vooruitlopend op Project Cargo Summit op 12 en 13 september bekijk hier een video met key partner Broekman Logistics in Rotterdam.

Havenbedrijf gaat participeren in haven van Pecém

De gemeente Rotterdam en het ministerie van Financiën hebben als aandeelhouders van het Havenbedrijf Rotterdam ingestemd met de participatie in de haven van Pecém, een snelgroeiende haven in Noordoost Brazilië.

Wouter van Benten nieuwe commissaris Havenbedrijf

Wouter van Benten vervangt Ruud Sondag, die recentelijk is aangesteld als CEO van Eneco en daarom afscheid nam van zijn nevenfunctie als commissaris van het Havenbedrijf.

Zand uit Nieuwe Waterweg voor nieuwe ligplaatsen

Het Havenbedrijf Rotterdam deelt in de Maashaven de ligplaatsen opnieuw in zodat een duurzame plek ontstaat, waar alle binnenvaartschepen bij elkaar kunnen liggen.

Steigerbezetting ETT flink gestegen

In goede samenwerking met Havenbedrijf Rotterdam heeft Euro Tank Terminal (ETT) haar steiger in het Calandkanaal verlengd en daarmee de steigerbezetting aanzienlijk verhoogd.

Havenbedrijf gaat glooiingen vervangen

De totale schoonmaakwerkzaamheden zullen naar huidig inzicht tot medio volgend jaar duren. De Rotterdamse haven beschikt over bijna 75 kilometer kademuur en meer dan 200 kilometer glooiingen.

Update Opruimwerkzaamheden verontreiniging Haven

Voortgang opruimwerkzaamheden verontreiniging Haven Rotterdam - update 27 juni

Aanpak na incident met olievervuiling

Op zaterdag 23 juni 2018 heeft zich een ernstige waterverontreiniging voorgedaan in de Derde Petroleumhaven in het Botlekgebied in de Rotterdamse haven. Daarbij is een aanzienlijke hoeveelheid zware stookolie in het water terecht gekomen.

’s Werelds ‘groenste’ ploegboot

Met de donderdag opgeleverde ‘Peter’ heeft Baggerbedrijf de Boer ’s werelds meest duurzame ploegboot aan haar vloot toegevoegd.

Young Maritime Representative

Voor de zesde keer is een nieuwe groep maritieme studenten in de race om de Young Maritime Representatives (YMR’s) te worden.