Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Zand uit Nieuwe Waterweg voor nieuwe ligplaatsen

sea_bridge_ship_transport_vehicle_harbor_309419_pxhere.comOpspuiten en uitbaggeren horen tot de waan van de dag in de Rotterdamse haven. De baggerschepen IJsseldelta, Rijndelta en Hein van aannemer Van der Kamp uit Zwolle zijn actief in de Maashaven, een populaire binnenvaarthaven in het centrum van Rotterdam.

Tot eind september brengen ze daar 200.000 kubieke meter zand naar toe. Het zand is afkomstig uit de Nieuwe Waterweg. Die wordt momenteel verdiept om de Botlek bereikbaar te houden voor de nieuwste generatie – New Panamax - bulkschepen.

Het Havenbedrijf Rotterdam deelt in de Maashaven de ligplaatsen opnieuw in zodat een duurzame plek ontstaat, waar alle binnenvaartschepen bij elkaar kunnen liggen. Onder invloed van eb en vloed komt hier dan meer ruimte voor natuur en waterdieren. Het gaat om ongeveer 85 ligplaatsen van zeer diverse grootte.

Bron: Havenbedrijf Rotterdam

 


terug naar overzicht
Deel dit bericht: