Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Klik op 'Meer informatie' voor de nieuwste editie van Talent Gezocht! en bekijk o.a. het vacature-aanbod van bedrijven bij jou in de buurt en lees artikelen van en over de Mainport.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuws

5e editie Mainport MeeWerkDagen

Havenondernemers lopen het risico dat ze zomaar tegen een jong talent aanlopen. Deze haast onheilspellend klinkende woorden komen uit de mond van Cherry Almeida, medeorganisator van de 5e editie van de jaarlijkse Mainport MeeWerkDagen.

NOVA Terminals op zoek naar nieuwe collega's

NOVA…. Een nieuwe ster die helder schijnt in de Rotterdamse haven. Met een opslagcapaciteit van 900.000 m3, 83 tanks, 14 steigers en een ligging aan diep water, leveren wij op- en overslagdiensten van diverse olieproducten voor onze klanten.

Portpicture!

De mangatwacht is voornamelijk aanwezig bij tanks of ruimten die vrijwel leeg zijn met een kleine toegangsopening, waar mensen binnen moeten werken.

Talent Gevonden! - column Jaap Luikenaar

Afkortingen. De haven staat er bol van. Voorbeeldje: de AGV’s bij ECT op MV1 zijn de Automated Guided Vehicles bij Europe Container Terminal op Maasvlakte 1. BP staat voor Beyond Petroleum en de letters VOPAK vormen de samenvoeging van Van Ommeren en..

Nieuw logistiek servicecentrum in gebruik genomen

Den Hartogh Logistics en Huntsman hebben op 4 april 2014 het nieuwe logistiek servicecentrum 5210 in gebruik genomen. Het logistiek servicecentrum (LSC) is gevestigd naast het haventerrein van Huntsman (5210).

MOCE2014 groot succes

Maritime & Offshore Career Event: weerspiegeling van de populaire maritieme & offshore sector

Maritime Symposium 2014: Improvement & Innovation

Reductie van black carbon, mogelijkheden van waterafstotende spray en ontgassen. Dit zijn drie van de tien onderwerpen die aan bod komen

Bedrijf in Beeld: Peinemann Groep

De Peinemann Groep is sinds 1954 toonaangevend op het gebied van de verhuur van heftrucks, hoogwerkers, mobiele hijskranen en de daaraan gerelateerde logistieke dienstverlening.

5 vragen aan: Roy Verduyn, Manager bij Technicom

Roy heeft een mooie taak waar hij graag zijn tanden in zet; hij adviseert bedrijven op een over hoe zij het beste hun medewerkers kunnen opleiden.

Talent Gevonden! - column Jaap Luikenaar

Heeft u dat nou ook? Dat beetje ‘schurende’ gevoel in de aanloop naar de verkiezingen. Al die hoopvolle beloften. Al die grote woorden. Alles samen. Met elkaar. Voor iedereen. Duurzaam, veilig en leefbaar. Eerlijk delen. Open en transparant. De zwakkeren