Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Ondernemers gezocht voor techniekevenement Tech2Do

Tech2do_300x200

REGIO – Voor het 2-daagse techniekevenement Tech2Do op 9 en 10 oktober 2014 hebben zich nu al ruim duizend kinderen van de basisscholen van Voorne-Putten aangemeld. Op vier pleinen gaan de kinderen techniek beleven door te doen. Aan alle belangrijke (technische) ondernemers in de regio wordt gevraagd mee te doen met het evenement. Interesse? Belt u dan met Rian van Noord, projectleider TechNet Voorne-Putten, via 06-21 839 939.

Dit bijzondere, technische evenement wordt opgezet door Technokeuring Voorne-Putten, een samenwerkingsverband van vier VMBO-scholen (Vakcollege Helinium, Maerlant, MY college, De Oude Maas), een aantal technische bedrijven uit de regio en de gemeenten op Voorne-Putten. Het evenement richt zich specifiek op leerlingen en leerkrachten van groep 7 van de regionale basisscholen. In sporthal Olympia te Spijkenisse  zullen vier pleinen worden opgebouwd: een mobiliteitsplein (van step via fiets, brommer tot auto), een E&I-plein (elektro- en installatietechniek spelenderwijs met een bibberspiraal, spiegellassen en draadsnijden), een metaalplein (puntlassen, fitten, constructies, slijpen, boren, frezen etc.) en een procesplein (proeven doen en demo-opstellingen).

Deelname technische bedrijven
Bent u technisch ondernemer of werknemer van een technisch bedrijf? Dan doet uw bedrijf hier toch zeker ook aan mee? Dat kan door het ter beschikking stellen van materialen, fysieke hulp en/of gereedschap. En dat kan uiteraard ook in de vorm van een financiële bijdrage. Als tegenprestatie worden sponsoren op donderdagavond 9 oktober in het zonnetje gezet tijdens een netwerkevent.

Meer info
Rian van Noord is projectleider van het evenement en coördinator van TechNet Voorne-Putten. “De regio Voorne-Putten heeft veel technische bedrijven op haar grondgebied. De vergrijzing van de bevolking én het feit dat te weinig leerlingen kiezen voor een opleiding en beroep in de technische sector, baart de bedrijven maar ook de gemeenten zorgen. Voorne-Putten heeft alles in zich om een economisch en sociaal sterke regio te blijven. Belangrijk is wel dat de jeugd al in een vroeg stadium kennis maakt met de vele facetten van techniek en ervaart hoe leuk techniek is. De leerling van nu is immers de werknemer van de toekomst. Het belooft een mooie, leerzame en actieve happening te worden.” U kunt met Rian van Noord contact opnemen via e-mail (rianvannoord@live.nl) of telefoon (06 21839939).


terug naar overzicht
Deel dit bericht: