Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Klik op 'Meer informatie' voor de nieuwste editie van Talent Gezocht! en bekijk o.a. het vacature-aanbod van bedrijven bij jou in de buurt en lees artikelen van en over de Mainport.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuws

FutureLand viert feest

De maand mei is een maand met hoogtepunten voor FutureLand! Het informatiecentrum over Maasvlakte 2, de modernste haven van Europa, viert deze maand haar vijfjarig bestaan én verwacht de 600.000ste bezoeker te ontvangen.

Havennummers: Nancy van der Drift

Wie een afspraak heeft met Nancy van der Drift, HR-manager van het Loodswezen, zal erkennen dat háár bureau zeker een plaats in de top van dat ‘havenzicht’-klassement heeft.

24 en 25 mei: World Port Classics

Dit spectaculaire wielerevenement speelt zich dit jaar af tussen Rotterdam-Antwerpen-Rotterdam op 24 en 25 mei

23, 24 en 25 mei: Dordt in Stoom

Het grootste stoomevenement van Europa op 23, 24 & 25 mei in Dordrecht, begint vrijdagavond met de grote vlootschouw.

17 mei: Feest op de Landtong

Op 17 mei wordt het Calandpark officieel geopend. Eigenlijk is dat meteen een feestje voor de hele Landtong, want de herinrichting zit er dan zo bijna op.

5 vragen aan Danny Cornelissen

Danny Cornelissen fotografeert alles wat los en vast zit in de haven van Rotterdam. Hij waagt zich op de meest bijzondere en bizarre plekken om die ene kiek te maken. Dit doet hij in opdracht van diverse klanten binnen de haven, industrie of maritieme wer

5e editie Mainport MeeWerkDagen

Havenondernemers lopen het risico dat ze zomaar tegen een jong talent aanlopen. Deze haast onheilspellend klinkende woorden komen uit de mond van Cherry Almeida, medeorganisator van de 5e editie van de jaarlijkse Mainport MeeWerkDagen.

NOVA Terminals op zoek naar nieuwe collega's

NOVA…. Een nieuwe ster die helder schijnt in de Rotterdamse haven. Met een opslagcapaciteit van 900.000 m3, 83 tanks, 14 steigers en een ligging aan diep water, leveren wij op- en overslagdiensten van diverse olieproducten voor onze klanten.

Portpicture!

De mangatwacht is voornamelijk aanwezig bij tanks of ruimten die vrijwel leeg zijn met een kleine toegangsopening, waar mensen binnen moeten werken.

Talent Gevonden! - column Jaap Luikenaar

Afkortingen. De haven staat er bol van. Voorbeeldje: de AGV’s bij ECT op MV1 zijn de Automated Guided Vehicles bij Europe Container Terminal op Maasvlakte 1. BP staat voor Beyond Petroleum en de letters VOPAK vormen de samenvoeging van Van Ommeren en..