Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuws

BP en aannemers schenken €19.000 aan Agathahuis

BP Raffinaderij Rotterdam (BPRR) realiseert momenteel een nieuwe waterzuiverings-installatie. Tijdens de achtste ‘Safety Milestone-viering’ van dit milieuproject hebben BPRR en diverse betrokken aannemers een totaalbedrag van €19.000 overhandigd.

Jonge leerlingen maken kennis met werk in de haven

Het gezamenlijke programma Port Rangers wordt uitgevoerd door EIC Mainport Rotterdam in samenwerking met Havenbedrijf Rotterdam, Deltalinqs en Gemeente Spijkenisse.

Industry Buzz voor procesindustrie

De Industry Buzz is een interactieve dag waarbij kennis gedeeld wordt en gediscussieerd kan worden over genoemde onderwerpen met peers uit de industrie. Deze dag richt zich op (reliability en instrumentatie) engineers, plant-, onderhouds- en HSE managers.

Nieuw: de HBO in de Haven web-app!

De HBO in de Haven web-app is een bevestiging en afsluiting van een mooi traject waarbij docenten en studenten verbonden blijven met de haven.

Mooie afsluiting samenwerking scholen en haven

Op woensdag 11 juni vond op RDM Campus de afsluiting plaats van een vierjarige, intensieve samenwerking tussen de Rotterdamse hogescholen en de haven. Dankzij de inzet van vele partijen is de Rotterdamse haven stevig op de onderwijsagenda gezet.

HBO IN DE HAVEN TOP EVENT

Afsluiting vierjarige samenwerking Rotterdamse hogescholen en de haven

5 vragen aan Boudewijn Wijzenbroek - Stre@m

Het is algemeen bekend dat metaalbedrijven op zoek zijn naar gemotiveerde VMBO verlaters met een goede motivatie en mentaliteit. Stichting Regionale Arbeidsmarkt-opleidingen voor de Metaalbranche, afgekort Stream, verzorgt in samenwerking met diverse meta

Havenplaatje: Behulpzame roeiers

Bij de Roeiers V.I.O.S. (vergelijkbaar met de KRVE) is het hard aanpakken! Zij varen in kleine bootjes (vletjes) vaak zonder beschutting van het stuurhuisje (niet zoals op de foto) door de haven van Schiedam om schepen vast te leggen die aanmeren.

Alles draait om pro-actief onderhoud

Mocht je je de laatste tijd op Maasvlakte 2 hebben begeven, dan heb je gezien dat de nieuwe terminal steeds meer vorm heeft gekregen. Er wordt op dit nieuwste stukje land van Nederland gebouwd aan een state-of-the-art terminal.

Havennummers: Karin Husmann, directeur Plant One