Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

5 vragen aan Boudewijn Wijzenbroek - Stre@m

Boudewijn_WijzenbroekHet is algemeen bekend dat metaalbedrijven op zoek zijn naar gemotiveerde VMBO verlaters met een goede motivatie en mentaliteit. Stichting Regionale Arbeidsmarkt-opleidingen voor de Metaalbranche, afgekort Stream, verzorgt in samenwerking met diverse metaalbedrijven, BOL en/of BBL opleidingen op niveau 2. Boudewijn Wijzenbroek is al jarenlang betrokken en kan daarom als geen ander onze vijf vragen over de haven beantwoorden.

Hoe kwam je in de haven terecht?
Ik ben in 1973 in dienst gekomen bij Wilton-Feijenoord en heb daar mijn opleiding Pijpenbewerken in 1975 afgesloten en jaren gewerkt. Daarna ben ik uit de haven weggegaan en na jaren in 2007, weer teruggekeerd als bedrijfsleider Stre@m Metaalopleidingen.

Wat maakt het werken in de haven zo leuk?
Het is een mooie plek om te werken en vrijwel elke dag is anders bij Stre@m Metaalopleidingen, heel praktisch en afwisselend! En het is natuurlijk heel leuk om, in samenwerking met onze lidbedrijven, met jongeren te werken en hen in twee jaar tijd te zien groeien naar een goed aanstormend vakman in de metaaltechniek!

Wat is je mooiste herinnering aan de haven?
Dat is niet zo gemakkelijk om te kiezen, omdat er elke week wel wat gebeurt in het beroepsonderwijs. Een mooie opdracht is bijvoorbeeld het maken van twee karren om boten uit het water te halen voor een botenclub uit Vlaardingen, wat we dan met leerlingen en de instructeurs maken en monteren.

Is er gezien de recessie eigenlijk wel werk in de haven?
Volgens mij is er wel genoeg werk in de haven, alleen al met alle mensen die met pensioen gaan, is de vervangingsvraag groot. Er zijn dus voldoende kansen op een baan in de techniek!

Wat moeten mensen volgens jou weten over de haven?
Dat het havengebied erg groot is en er heel veel gebeurt in de techniek. Als vakman met een goede opleiding en motivatie is er altijd werk in de techniek te vinden!


terug naar overzicht
Deel dit bericht: