Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Alles draait om pro-actief onderhoud

Mocht je je de laatste tijd op Maasvlakte 2 hebben begeven, dan heb je gezien dat de nieuwe terminal steeds meer vorm heeft gekregen. Er wordt op dit nieuwste stukje land van Nederland gebouwd aan een state-of-the-art terminal. De laatste maanden hield APM Terminals  Maasvlakte II je regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen op de bouwplaats, maar gezien het feit dat de terminal over een paar maanden live gaat, ligt nu de focus op het werven van personeel. Denk je nu eens in; midden in deze high-tech wereld werken!

APM_4Het is een feit; op het terrein van APM Terminals Maasvlakte II wordt het op- en overslagproces van containers vrijwel volledig geautomatiseerd uitgevoerd. Een voorbeeld van een afdeling waar mensen met passie, vakmanschap en betrokkenheid voor nodig zijn, is Technical Asset Management (TAM). Afdeling TAM is onderverdeeld in vier  subafdelingen te weten Maintenance, Maintenance Engineering, Technical Services en Facility Management, en richt zich specifiek op het ontwikkelen, beheren, optimaliseren en onderhouden van equipment, ten behoeve van container handling.

De afdeling is verantwoordelijk voor alle technische middelen op de terminal. Deze vallen uiteen in equipment en technische faciliteiten. Equipment omvat alle werktuigen die noodzakelijk zijn voor het hijsen, heffen en verplaatsen van containers. Denk aan SQC-kranen, RGC-kranen, QC-kranen, ARMG’s, lift AGV’s, Terminal Trekkers, Reach Stackers en overige voertuigen zoals heftrucks. De technische faciliteiten bestaan uit een geavanceerd 66/20KV hoogspanningsnet, gebouwen, terreinen en technische installaties die de container handling ondersteunen.

Wanted: technisch personeel
In januari jl. is de basis gelegd voor afdeling TAM, die alle high-tech materieel, in de ruimste zin van het woord, nauwlettend in de gaten gaat houden. In een tijdsbestek van vijf maanden zijn er technici bijgekomen en staat de teller op 30 personen. Het is de bedoeling om deze koers aan te houden en uit te groeien tot een volwaardig Technical Asset Management met 51 man/vrouw sterk. Dit houdt in dat er nog kansen liggen voor geschikte kandidaten! Concreet is APM Terminals MVII binnen Maintenance op zoek naar Inspecteurs en Equipment Managers. Bij subafdeling Maintenance Engineering zijn Reliability Engineers en Technical Specialists meer dan welkom.

Om in aanmerking te komen moet je beschikken over een flink portie technische ervaring en bruis je van enthousiasme. Je verheugt je erop om samen te werken in een pro-actief onderhoudsteam en staat open voor de meest geautomatiseerde en vernieuwde vorm van containers verplaatsen. Dat het een groeiende branch met toekomst is, spreekt voor zich, want alleen met heel veel vertrouwen in de toekomst is deze terminal de afgelopen maanden uit de grond gestampt. 

Meer informatie vind je op www.werkenopdemaasvlakte2.nl 


terug naar overzicht
Deel dit bericht: