Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuw: de HBO in de Haven web-app!

De HBO in de Haven web-app is een bevestiging en afsluiting van een mooi traject waarbij docenten en studenten verbonden blijven met de haven. Een plek die vraag en aanbod bij elkaar moet blijven brengen en waarbij de weg naar haven en opleider toegankelijker blijft. Een web-app die opvolging geeft aan een intense periode waarbij hard is gewerkt om de haven, opleiders en studenten nauwer met elkaar te verbinden.

HBO_appHBO in de Haven is een samenwerking tussen de Rotterdamse hogescholen, Deltalinqs, het Havenbedrijf Rotterdam en de Jong Havenvereniging. Het heeft als doel meer studenten, die projecten en stages willen doen in de haven, in contact te brengen en omgekeerd meer bedrijven actief samen te laten werken met de HBO kennisinstellingen. Vanaf nu kan dit ook vanuit de hbo in de Haven web-app.

De web-app beschikt over een agenda, een archief en uiteraard een carrièreplein waar er een plaats is voor vraag en aanbod van startersbanen, stages, afstudeeropdrachten en werkgevers. In de toekomst zou theoretisch elke opleider en werkgever zich kunnen aansluiten en deze web-app
eenvoudig kunnen verbreden.

Er is gekozen om de web-app op het mobiele internet te ontwikkelen vanwege de toegankelijkheid. Elke smartphone en tablet ongeacht het besturingssysteem kan deze web-app raadplegen zonder dat er zaken moeten worden gedownload in de stores. Tevens is deze web-app ontwikkeld voor touch-screens zodat er op publieke plekken de mogelijkheid bestaat deze te plaatsen.

Je kunt de web-app bereiken door naar www.hboindehaven.nl/app te gaan. Heb je feedback? Graag! Laat het weten met een mailtje aan info@hboindehaven.nl.


terug naar overzicht
Deel dit bericht: