Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Industry Buzz voor procesindustrie

Op woensdag 25 juni 2014 organiseert Emerson Process Management in samenwerking met de Allied Reliability Group bij het Scheepvaart- en Transport college (STC) in Brielle een
Industry Buzz, met aansluitend een Haringparty.

Deze dag zal geheel in het teken staan van veiligheid, energie en beschikbaarheid. Onderwerpen die als nooit te voren geadresseerd moeten worden om het voortbestaan van onze industrie in Nederland te waarborgen.

Tijdens de energiesessies wordt onder meer ingegaan op de European Energy Efficiency Directive die per juli 2014 van kracht wordt. De procesindustrie is erg energie intensief en daarom moeten bedrijven dit jaar rekening houden met aanvullende richtlijnen. De aandacht voor energie wordt bovendien gedreven door de relatief hoge energiekosten in Nederland ten opzichte van de ons omliggende landen.

De lezingen over veiligheid gaan in op actuele onderwerpen zoals de PGS29 en hoe we om kunnen gaan met het spanningsveld tussen veiligheid en beschikbaarheid. Allied Reliability zal tijdens dit seminar een bijdrage leveren over condition monitoring anno 2014.

De Industry Buzz is een interactieve dag waarbij kennis gedeeld wordt en gediscussieerd kan worden over genoemde onderwerpen met peers uit de industrie. Deze dag richt zich op (reliability en instrumentatie) engineers, plantmanagers, onderhoudsmanagers en HSE managers.

Na afloop kunt u gebruikmaken van de rondleidingen in de praktijklokalen van het STC in Brielle om de diverse oplossingen aan de hand van workshops in de praktijk te zien.

Wanneer?
Dit seminar wordt gegeven op woensdag 25 juni in twee sessies van 9.00 – 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur. In beide gevallen kunt u tussen 12.00 en 13.00 uur gebruikmaken van de lunch. Er wordt afgesloten (van 16.30 – 19.00 uur ) met de Haringparty in Strandcafé de Meiden.

Waar?
Industry Buzz (Petro) Chemical
STC
Kerkhoekstraat 1, Brielle

Haringparty
Strandcafé de Meiden
Rochus Meeuwiszoonweg 10, Brielle

U dient zich voor dit evenement aan te melden. Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden.
Neem voor meer informatie contact op met Vivian Kennes, Emerson Process Management
tel 070- 413 68 61 of mail naar
marcom.nl@emerson.com.terug naar overzicht
Deel dit bericht: