Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Klik op 'Meer informatie' voor de nieuwste editie van Talent Gezocht! en bekijk o.a. het vacature-aanbod van bedrijven bij jou in de buurt en lees artikelen van en over de Mainport.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuws

16 maart Innovatiedag Plant One Rotterdam

Gekleurde kunststoffen en papier snel, milieuveilig en kleurloos terugwinnen. Dat is de circulaire innovatie voor upcycling van grondstoffen, waarmee Ioniqa ons op 16 maart in het test- en demonstratiecentrum van Plant One Rotterdam laat kennismaken.

Commissie MER positief verdieping Nieuwe Waterweg

Deltalinqs en het Havenbedrijf hebben op 1 maart een ‘letter of support’ ondertekend voor de verdieping. De minister van Infrastructuur en Milieu besluit binnenkort over de vergunning.

Wie wordt de Havenwerker van het jaar m/v ?

Tijdens de derde editie van het Rotterdams Havenevenement worden de talenten van de Rotterdamse haven in de spotlight gezet: de Havenwerker van het jaar, het Jong Haventalent, de MCR-prijs en de SmartPort Scriptieprijs.

14-4 Girlsday: Doe mee met je school of bedrijf

Meer vrouwen in de techniek begint bij het enthousiasmeren van jonge meiden. Op 14 april is het Girlsday en werken scholen en bedrijven samen om meisjes op een leuke manier kennis te laten maken met techniek. Zo ook SPIE en het Anna van Rijn College.

Havenbedrijf Rotterdam partner Harbour Run 2016

De inschrijving voor de 4e editie is dinsdag 8 maart gestart. Voor de komende editie heeft de organisatie in het Havenbedrijf Rotterdam een nieuwe partner.

Winnende start-ups PORTXL Selection Days

Het accelerator programma PortXL heeft dinsdag twaalf startende bedrijven geselecteerd voor een intensief coachings- en trainingstraject.

Column Jaap Luikenaar: Talent Gevonden!

Jaap Luikenaar is columnist/tekstschrijver/redacteur, lobbyist en gastdocent met de Rotterdamse haven, industrie en transport als belangrijk aandachtspunt.

Havennummers Nandi Dijkstra, HR Mercurius Shipping

Het is een bekende binnenvaartonderneming, met schepen die frequent heen en weer varen over het Rotterdamse havenwater. Maar niet alleen daar: ze vervoeren hun vracht ook over de grens naar Duitsland, België en Frankrijk.

DeltaPORT Donatiefonds onthaalt ontvangers

Het DeltaPORT Donatiefonds heeft, samen het met Havenbedrijf Rotterdam, vertegenwoordigers ontvangen van organisaties die in 2015 van het fonds een donatie hebben gekregen. Het DeltaPORT Donatiefonds heeft in 2015 ruim 300.000 euro uitgekeerd.

Maritieme Techniek op Hogeschool Rotterdam

Michael Verdoold is student Maritieme Techniek aan Hogeschool Rotterdam en werkt mee als projectleider aan het programma Aquabots. Hij is net begonnen aan een uitdagend afstudeerproject van 20 weken met als doel een onderwaterrobot te maken.