Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuws

Wereldhavendagen van start!

De eerste dag van de Wereldhavendagen is van start gegaan vanochtend om 10.00 uur. Laat je inspireren en kom naar Rotterdam dit weekend!

Ontdek de haven in en rondom het EIC in Rozenburg

Op zaterdag 3 en zondag 4 september 2016 is er tijdens de Wereldhavendagen in en rondom het EIC Mainport Rotterdam van alles te beleven! Midden in de haven, op de Landtong in Rozenburg, een spetterend programma over de dynamische wereld van de haven.

Schip op poten blikvanger tijdens Wereldhavendagen

Met nog een ruime week tot de Wereldhavendagen in Rotterdam is definitief bevestigd dat offshore installatieschip Aeolus, van de Nederlandse waterbouwer Van Oord, tijdens het evenement zal afmeren.

TV-serie ‘Hoog’ viert twintig jaar Erasmusbrug

'Hoog’ wordt de hoogste talkshow ter wereld. Op zaterdag 3 september, een dag voor de twintigste verjaardag van de Erasmusbrug, begint RTV Rijnmond met deze achtdelige serie. In iedere aflevering ontmoeten twee prominente Rotterdammers elkaar op 136 meter

Jonge en oude geschiedenis vanuit De Brielse Mare

500 nieuwe chauffeurs aan het werk

De behoefte aan instroom van nieuwe chauffeurs is groot. De samenwerkende partners in de sector spelen daar sinds eind vorig jaar op in met het zij-instroom project ‘2000 chauffeurs gezocht’. Inmiddels hebben al 500 nieuwe chauffeurs werk gevonden.

De Wereldhavendagen mikt op ‘Young and Smart’

Het thema van de Wereldhavendagen staat dit jaar in het teken van ‘The Smartest Port’. Daarbij ligt het accent vooral op slimme en innovatieve toepassingen in de maritieme sector.

Eerste schepen Wereldhavendagen bekend

De eerste vijf deelnemende schepen zijn bekend! De Koninklijke Marine zal reeds dit jaar aanwezig zijn met een aantal mooie en speciale schepen.

Afscheid Pioneering Rotterdamse haven (video)

Het recordschip Pioneering Spirit vertrok zaterdag om 5.15 uur uit Rotterdam. Rondvaartboot James Cook van de SPIDO deed 's werelds grootste werkschip uitgeleide. Het 382 meter lange en 124 meter brede schip lag anderhalf jaar bij de Maasvlakte.

Kaartverkoop excursies WHD start op 22 augustustus

De 39e editie van de Wereldhavendagen staat geheel in het teken van het thema ‘The Smartest Port’. De Rotterdamse wereldhaven zal van 2 tot 4 september sprankelen als nooit tevoren. Het evenement is gratis te bezoeken.