Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Wereldhavendagen van start!

Wereldhavendagen_van_startDe eerste dag van de Wereldhavendagen is van start gegaan vanochtend om 10.00 uur. Gistermiddag is aan boord van marineschip Zr.Ms. Rotterdam het officiële startschot gegeven voor de Wereldhavendagen 2016. Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam, Commandant Zeestrijdkrachten Luitenant-generaal der mariniers Rob Verkerk en de president-directeur Havenbedrijf Rotterdam, Allard Castelein verwelkomden de vele (internationale) genodigden.

Kom ook naar Rotterdam 2, 3 & 4 september, laat je inspireren en doe actief mee! Meer info via http://wereldhavendagen.nl/


terug naar overzicht
Deel dit bericht: