Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Eerste schepen Wereldhavendagen bekend

De eerste vijf deelnemende schepen zijn bekend! De Koninklijke Marine zal reeds dit jaar aanwezig zijn met een aantal mooie en speciale schepen. We zijn erg blij dat we dit jaar het amfibisch transportschip “Zr. Ms. Rotterdam” en de onderzeeboot “Zr. Ms. Zeeleeuw” mogen verwelkomen. Het amfibisch transportschip behoort tot de grootste schepen van de Marine. De onderzeeboot zal open zijn voor het publiek.

De “Heinekenboot” (in het echt de “For-Ever”) van familie Van der Knaap zal de zaterdag en zondag aanwezig zijn tijdens de Wereldhavendagen. Dit transportschip vervoert in opdracht van NedCargo exportbier van de Heineken-fabriek in Zoeterwoude naar de Rotterdamse en Antwerpse haven.

Op vrijdag ligt het containerbinnenvaartschip “Martinique” van de familie Oomen aan de kade ter bezichtiging. Dit schip is een lang (110 meter) containerschip met maar liefst twee appartementen aan boord, waarvan één beschikbaar is voor gasten die willen meevaren op een binnenvaartcruise.

Op de zaterdag zal de P&O cruiseferry “Pride of Rotterdam” en op zondag zal de P&O cruiseferry “Pride of Hull” speciaal voor de Wereldhavendagen doorvaren, hier aanmeren en ‘straatje keren’.

Hoewel deze schepen zijn toegezegd, is de komst van deze schepen onder voorbehoud.

Houd verdere nieuwsitems en de website goed in  de gaten voor meer informatie over onder andere de programmering tijdens de Wereldhavendagen!

Bron: Wereldhavendagen


terug naar overzicht
Deel dit bericht: