Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuws

ExxonMobil zoekt technisch talent!

Bij ExxonMobiel krijg jij de kans om intern opgeleid te worden tot instrumentatie, electrical en/of analyser technician!

Gezocht: investeerders in uitstekende havenideeën

Initiatiefnemer HBO in de haven organiseert ook dit jaar weer het Beste Havenidee. Deze verkiezing is een zoektocht naar ideeën en innovatieve toepassingen die door hbo studenten worden ontwikkeld en uitgevoerd in het haven- en industriële complex en mari

Vacaturemarkt tijdens Hbo in de haven TOP event

A.s. 11 juni organiseert Hbo in de haven het hbo in de haven TOP event. Het belooft die dag een ontzettend interessante dag te worden met onder andere een havenarbeidsmarktdebat, de finale van het Beste Havenidee, een hbo in de haven tour met Allard Caste

5 vragen aan: Ivana Srecec

Ivana Srecec is Communication Manager bij APM Terminals Maasvlakte II.

En de winnaar is… Onno de Jong!

Het was een lastige keuze voor de jury van de verkiezing Jong Haventalent.

Prijzenregen bij eerste Rotterdams Havenevenement

Op woensdag 7 mei jl. vond de eerste editie van het Rotterdams Havenevenement plaats, een initiatief van de STC-Group, Deltalinqs, Marine Club Rotterdam en Jong Havenvereniging.

De zee trekt je? Kies voor de nautische wereld!

Je kunt natuurlijk altijd de ferry nemen naar Engeland, maar om echt aan alle elementen van het leven op zee te proeven, moet je aan boord van een zeilschip. Aan boord van het Tall Ship (lang zeilschip) de Eendracht bijvoorbeeld.

FutureLand viert feest

De maand mei is een maand met hoogtepunten voor FutureLand! Het informatiecentrum over Maasvlakte 2, de modernste haven van Europa, viert deze maand haar vijfjarig bestaan én verwacht de 600.000ste bezoeker te ontvangen.

Havennummers: Nancy van der Drift

Wie een afspraak heeft met Nancy van der Drift, HR-manager van het Loodswezen, zal erkennen dat háár bureau zeker een plaats in de top van dat ‘havenzicht’-klassement heeft.

24 en 25 mei: World Port Classics

Dit spectaculaire wielerevenement speelt zich dit jaar af tussen Rotterdam-Antwerpen-Rotterdam op 24 en 25 mei