Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Gezocht: investeerders in uitstekende havenideeën

bhi_smallInitiatiefnemer HBO in de haven organiseert ook dit jaar weer het Beste Havenidee. Deze verkiezing is een zoektocht naar ideeën en innovatieve toepassingen die door hbo studenten worden ontwikkeld en uitgevoerd in het haven- en industriële complex en maritiem cluster. De ideeën en de uitvoering zijn gericht op technische of sociale innovatie in één van de sectoren: Chemie, Energie, Logistiek, Maritiem en Out-of-the-box. In deze laatste sector wordt er gezocht naar ideeën die een crossover kunnen vormen tussen sectoren of gewoonweg zo bijzonder zijn dat ze niet in een sector passen.

22 mei jl. zijn de negen inzendingen tijdens een hoogpolig juryoverleg onder de loep genomen. Vier ideeën zijn nu door naar de allesbeslissende finale. Maar er is nog hoop voor één van de kandidaten die al zijn afgevallen.  Tijdens het hbo in de haven TOP event op a.s. 11 juni, waar ook de finale van het Beste Havenidee plaatsvindt, wordt namelijk nog een wilcard uitgedeeld. Vijf kandidaten maken dan dus kans op de felbegeerde titel.

De finalisten
  • Geen last van ballast
  • Heated Container Cover
  • Reduce Emission by spark ignition
  • Print the crucial miles (3D printen)
Kijk voor meer informatie over de finalisten op de website.

Investeerders gezocht
Niet alleen de finalisten, maar alle negen kandidaten zijn op zoek naar bedrijven of personen die willen investeren om hun idee daadwerkelijk uit te werken. Ziet u hier heil in en wilt u bijdragen om de haven nog beter te maken, komt dat zien en woon tijdens het enerverende hbo in de haven TOP event in het Innovation Dock op de RDM Campus, de pitches van de kandidaten bij en laat horen dat u investeren wilt!
Voor meer informatie neemt u contact op met Kim van 't Sant via SantK@hr.nl of 010-7945919. 


terug naar overzicht
Deel dit bericht: