Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

24 en 25 mei: World Port Classics

Dit spectaculaire wielerevenement speelt zich dit jaar af tussen Rotterdam-Antwerpen-Rotterdam op 24 en 25 mei en doet onder andere de Erasmusbrug en de Spijkenisserbrug aan. De finish is op de Boompjes in Rotterdam.

Deze derde editie van de World Ports Classic volgt dezelfde route die werd uitgestippeld ter gelegenheid van de lancering in 2012. Afspraak met het peloton in Rotterdam voor een heen-en-weer rit georganiseerd over twee dagen met Antwerpen als eerste bestemming. De fietsers zullen hun inspanning aanvangen met een pittig traject van 191 kilometer. Tijdens de doortocht door Zeeland gedurende een deel van de dag, zal het peloton voortdurend moeten opboksen tegen de dreiging van het uiteenvallen. Na een nacht in Antwerpen zet het peloton koers naar het Noorden voor een rit van 163 kilometer waarin de World Ports Classic na twee stroken kasseien een eerste bezoek aan de stad Breda zal afleggen, een honderdtal kilometer voor de eindstreep in de haven van Rotterdam. Meer info: www.letour.fr/world-ports-classic.


terug naar overzicht
Deel dit bericht: