Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

De zee trekt je? Kies voor de nautische wereld!

Zeilschip_Eendracht_tallship__1_Je kunt natuurlijk altijd de ferry nemen naar Engeland, maar om echt aan alle elementen van het leven op zee te proeven, moet je aan boord van een zeilschip. Aan boord van het Tall Ship (lang zeilschip) de Eendracht bijvoorbeeld. Je maakt kennis met het varen, door de wind te gebruiken met hoge zeilen, de navigatie, vaardiepte, laveren, stromingen en te allen tijde een team zijn. Want op koers blijven is een kunst waar tegenwoordig op de meeste moderne schepen alles automatisch gaat, is dit hier toch echt mensenwerk! Ook moet er altijd, zelfs op een modern schip, wacht worden gehouden en dan komt het op jou aan! Het is flink aanpoten met knopen maken, aan touwen trekken om de zware zeilen te hijsen en koers te bepalen, voelen hoe het schip vaart en termen leren. Alleen dan is een dagje varen met een zeilschip als deze een hele openbaring en zeer leerzaam! Als je voornemens hebt de nautische wereld in te gaan, ligt de kans binnen handbereik om dit heel even te proeven op de Eendracht (www.eendracht.nl).
terug naar overzicht
Deel dit bericht: