Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

5 vragen aan: Ivana Srecec

APM Terminals Maasvlakte II is momenteel bezig met het bouwen van de veiligste en modernste terminal van dit moment. Ivana heeft als Communication Manager een mooie taak waar ze haar tanden in kan zetten; het realiseren van een geoliede communicatieafdeling voor een nieuwe organisatie. Reden genoeg om haar te benaderen voor Talent Gezocht! om onze vijf vragen over de haven te beantwoorden.
P1090235_klein
Hoe kwam je in de haven terecht?
Als klein meisje kwam ik al vaak ik de haven om te kijken naar al het moois waar mijn vader aan had meegebouwd. Mijn vader heeft ruim 30 jaar in de kranenbouw gewerkt en vond het geweldig om in zijn vrije tijd mijn moeder, mijn broertje en mij langs de haven te rijden en ons met trots dit te laten zien. Zo is het ooit begonnen…. Het leek mij altijd al een hele inspirerende en energieke omgeving om te werken en toen de kans voorbij kwam om mee te werken en mijn bijdrage te kunnen leveren aan zoiets inspirerends als deze nieuwe terminal, heb ik dit met beide handen aangegrepen.

Wat maakt het werken in de haven zo leuk?
Alles! De dynamiek, de inspirerende omgeving en de mensen. Het is een omgeving waar je voelt dat er altijd iets gebeurd. Het is een gebied wat nooit stilstaat en wat continu in ontwikkeling is.

Wat is je mooiste herinnering aan de haven?
Ik werk nu aan mijn mooiste herinnering van de haven, namelijk het ontwikkelen en realiseren van een communicatieaanpak voor voor de veiligste, duurzaamste en meest innovatieve terminal van APM Terminals in de wereld. Hoe geweldig is het dat ik straks, rijdend over de 2e Maasvlakte, tegen mijn kinderen kan zeggen, daar heeft mama haar steentje aan bijgedragen.

Is er gezien de recessie eigenlijk wel werk in de haven?
Voor communicatiebanen is het einde van de recessie nu in zicht gelukkig. Je ziet steeds meer vacatures opkomen. Ik heb tijdens de recessie mijn baan in de haven gevonden, dus als ik het daaraan relateer, is er zeker nog werk.

Wat moeten mensen volgens jou weten over de haven?
De haven staat nooit stil. Kom zelf ervaren wat de deze inspirerende omgeving voor jou kan betekenen.


terug naar overzicht
Deel dit bericht: