Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

FutureLand viert feest

De maand mei is een maand met hoogtepunten voor FutureLand! Het informatiecentrum over Maasvlakte 2, de modernste haven van Europa, viert deze maand haar vijfjarig bestaan én verwacht de 600.000ste bezoeker te ontvangen. Breng je deze maand een bezoekje aan FutureLand, dan keer je ter gelegenheid van deze mijlpalen niet met lege handen huiswaarts.

De afgelopen vijf jaar
FutureLand_1De afgelopen vijf jaar was de aanleg van Maasvlakte 2 voor de deur van het informatiecentrum te zien. Inmiddels liggen daar nieuwe havens en biedt FutureLand uitzicht op de twee modernste containerterminals ter wereld. APM Terminals MVII en Rotterdam World Gateway bouwen en testen momenteel hun faciliteiten. Tegen het einde van het jaar nemen zij hun terminals in gebruik en kun je met eigen ogen zien hoe de grootste containerschepen ter wereld er met regelmaat aanleggen. Onlangs is FutureLand door de ANWB verkozen tot één van de tien leukste uitjes van Zuid-Holland van 2014. In 2013 werd het informatiecentrum al benoemd tot één van de vijf meest innovatieve uitjes van Nederland.

Nu te doen in FutureLand


Beleef het verleden
Tot en met 1 juni nog te zien; de tentoonstelling die gevonden fossielen uit het Maasvlaktezand toont. Kom babymammoet Jane aaien, zie en hoor steentijdmens Jantse (John Buisman) opscheppen over zijn woning en bewonder het schedelfragment van een voorouder.

FutureLand Ferry en Express
Ontdek de modernste haven van Europa zelf, boek een rondvaart of –rit met de FutureLand Ferry (€ 8,75 p.p.) of FutureLand Express (€ 5,75 p.p.). Een combinatieticket kost € 13,- p.p.

Themadag Douane
Stap op zaterdag 31 mei in de wereld van de douane in FutureLand. Ontdek hoe de douane in de haven te werk gaat en hoe je miljoenen containers controleert. Ervaar deze intrigerende kant van de haven en ga kosteloos mee op excursie naar de containerscanner van de Rotterdamse haven.

Meer informatie? Klik hier om naar de website te gaan.


terug naar overzicht
Deel dit bericht: