Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuws

Kom jij kennis maken met de Rotterdamse haven?

Nu en in de toekomst is er vraag naar goed opgeleid personeel. Samen met ca. 55 bedrijven in diverse haven sectoren en onze EIC-gidsen laten we je graag de haven ontdekken en beleven!

Lezersactie: Kleine geschiedenis Rotterdam Dummies

Het boek biedt een eerste kennismaking met belangrijke feiten en zet relevante data helder op een rij. Voor drie van onze lezers is het boekje beschikbaar. Belangstelling?

Ruimte voor Offshore in Rotterdam

Wat is de overeenkomst tussen de Pioneering Spirit, monopiles en de Armada Intrepid? Het zijn drie projecten die aantonen dat de Rotterdamse haven concreet werk maakt van haar ambities op het gebied van offshore.

Dé jongerencommunity Jong Havenvereniging R'dam

JHV begint het jaar direct met nieuw initiatief: POR TalX op 18 februari. Onder het mom van ‘even lullen, daarna weer poetsen’ bieden we leden inzicht in havenindustriële ontwikkelingen door middel van inspirerende sprekers e uitdagende cases.

RDM Rotterdam krijgt ‘Fieldlab’ 3D metaalprint

Het Fieldlab biedt havengerelateerde bedrijven een gezamenlijke plek om ontwikkelingen op dit gebied te versnellen en samen te werken aan toepassingen voor de (maritieme) industrie.

Vergunningen centrales Maasvlakte in orde

Met de uitspraak krijgen de elektriciteitscentrales definitief geldige natuurvergunningen.

Aankomst Seajacks Scylla vertraagd

De aankomst is uitgesteld tot in ieder geval 14 februari.

Aankomst Seaqueen met Amerikaanse schalieolie

Vanmiddag 21 januari is omstreeks het middaguur de tanker Seaqueen gearriveerd in de 4de Petroleumhaven (havennummer 5720), Calandkanaal in de Rotterdamse haven.

FutureLand presenteert programma 2016

Naast de doorlopende interactieve expositie, zijn er ook dit jaar speciale zaterdagopenstellingen, avondevenementen en tijdelijke exposities.

Geluidmeetnet Maasvlakte van start!

Het doel van het project is om de geluidbronnen (weg, water, spoor en bedrijven) te vinden in en rondom de Maasvlakte en deels in Europoort, waar mensen in de gemeente Westvoorne hinder van ondervinden.