Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Dé jongerencommunity Jong Havenvereniging R'dam

Jong_Havenvereniging_websiteJong Havenvereniging: Dé jongerencommunity in de Rotterdamse haven

JHV begint het jaar direct met nieuw initiatief: POR TalX op 18 februari. Onder het mom van ‘even lullen, daarna weer poetsen’ bieden we leden inzicht in havenindustriële ontwikkelingen door middel van inspirerende sprekers, uitdagende cases en een prikkelend programma.

De Jong Havenvereniging is een netwerk van Rotterdamse young professionals in de maritieme industrie. We willen jongeren met hart voor de Rotterdamse haven sociaal en zakelijk versterken. We organiseren bijvoorbeeld masterclasses, bedrijfsbezoeken en de Mainport meewerkdagen, maar ook borrels, barbecues en de jaarlijkse RTM Port Party. Op die manier proberen we onze leden enthousiast te houden voor de haven en voor Rotterdam.

Rotterdamse jongeren met een maritiem hart boeien, binden en behouden, dat is de missie van de Jong Havenvereniging. Onder onze leden zijn best veel mensen die naar Rotterdam verhuisd zijn voor hun werk in de haven. Hun sociale netwerk zit niet in Rotterdam en ze voelen zich (nog) geen Rotterdammert. Via de Jong Havenvereniging komen zij in contact met mensen met in ieder geval één gemeenschappelijke passie, de haven.

Als jij houdt van de Rotterdamse haven, is er eigenlijk geen reden om geen lid te worden van de Jong Havenvereniging. Het is geen harde voorwaarde dat je een baan hebt in de maritieme industrie, we willen juist uitdragen dat je ook allerhande staffuncties kunt bekleden in havenbedrijven. Daarom staan we open voor iedereen tot 35 jaar met een maritiem hart. Boven de 35 kun je lid worden van de Havenvereniging, waarvan wij een afsplitsing zijn. Als lid van de Jong Havenvereniging heb je ook toegang tot het netwerk en alle activiteiten van de Havenvereniging, wat carrièretechnisch heel handig kan zijn. Voor het geld hoef je het tot slot zeker niet te laten, want lidmaatschap kost maar € 25 per jaar. Wanneer meld jij je aan? www.jonghavenvereniging.nl.


terug naar overzicht
Deel dit bericht: