Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuws

Vertrek Oasis of the Seas naar Southampton (video)

Dinsdag 14 oktober arriveerde de Oasis of the Seas voor de 2e maal aan de kade van cruiseport Rotterdam. Het grootste passagiersschip ter wereld keerde terug van een dokbeurt bij Keppel Verolme. 's Avonds voer het schip naar Southampton.

Havenbedrijf presenteert ‘Duurzame Kaart'

De kaart toont een selectie van vijftien duurzame initiatieven in het Rotterdamse havengebied die stuk voor stuk vernieuwend zijn en daarmee inspirerend voor andere organisaties.

STC-docent Rotterdamse leraar van het jaar

Frank Waszink, MBO-docent van het Scheepvaart en Transport College, is maandag 6 oktober verkozen tot Rotterdamse leraar van het jaar. Hij ontving de prijs uit handen van onderwijswethouder Hugo de Jonge.

Genomineerden Maritime Awards bekend

Op donderdag 6 november vindt het Maritime Awards Gala plaats. Op dit gala worden de vijf belangrijkste prijzen van de Nederlandse maritieme sector uitgereikt.

TG! in oktober: Bedrijf in Beeld

Werk jij zelf ook in de haven of industrie en vind je dat jouw organisatie ook te zien moet zijn in Bedrijf in Beeld? Stuur dan een e-mail naar info@talent-gezocht.nl.

Mainportdotz-netwerk breidt uit!

MainportDotz laat als digitale gids de boeiende kanten van de haven zien en maakt jongeren enthousiast voor technisch, logistiek en havengerelateerd onderwijs en voor een baan in de haven.

Nominaties KNVTS Schip van het Jaar-prijs bekend

De jury van de KNVTS Schip van het Jaar-prijs heeft uit acht aanmeldingen een drietal schepen genomineerd voor Nederlands meest prestigieuze maritieme prijs.

Terugblik Wereldhavendagen 2014

Niet alleen in de haven, maar ook in de stad waren diverse activiteiten. Mede hierdoor kende het evenement dit jaar een groeiend bezoekersaantal.

Meer meiden kiezen voor techniek

Steeds meer meisjes kiezen voor een techniekopleiding in Rotterdam. Het aantal vrouwen dat techniek studeert aan de Hogeschool Rotterdam, is flink toegenomen.

Vijftig nieuwe chemietalenten ontvangen beurs

Vandaag, 30 september, ontvangen vijftig nieuwe chemietalenten de Topsector Chemiebeurs tijdens het World of Technnology and Science (WoTS) evenement in de Jaarbeurs Utrecht. Daarnaast studeren talenten uit de eerste lichtingen af.