Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Klik op 'Meer informatie' voor de nieuwste editie van Talent Gezocht! en bekijk o.a. het vacature-aanbod van bedrijven bij jou in de buurt en lees artikelen van en over de Mainport.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Vertrek Oasis of the Seas naar Southampton (video)

2014_10_14_13

ROTTERDAM - Dinsdag 14 oktober arriveerde de Oasis of the Seas voor de tweede maal aan de kade van cruiseport Rotterdam. Het grootste passagiersschip ter wereld keerde terug van een dokbeurt bij Keppel Verolme. Daar verliet het schip om 05.00 uur het 405 meter grote mammoetdok in de 2e Werkhaven.

De Oasis of the Seas bleef de hele dag aan de kade liggen. Daardoor was er ruimschoots de mogelijkheid om circa 5.000 passagiers en bemanningsleden aan boord van het schip te gaan. Havenmeester René de Vries overhandigde het havenschildje van Rotterdam aan de kapitein tijdens de ´Key &Plaque ceremony’. Omdat vanwege beveiligingsmaatregelen een groot gedeelte van de Wilhelminakade was afgezet vroeg het Havenbedrijf aan het publiek om toch maar zo veel mogelijk de Oasis of the Seas te bewonderen vanaf het Willemsplein, de Willemskade of de Westerkade. 's Avonds voer het schip naar Southampton.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=-zongm-YbkM

Bron: Havenbedrijf Rotterdam
Foto's en video: Roel van Deursen

2014-10-14 06_1

terug naar overzicht
Deel dit bericht: