Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuws

Containers stuwen groei overslag haven Rotterdam

De haven van Rotterdam heeft in de eerste zes maanden van 2019 een overslag gerealiseerd van 240,7 miljoen ton, een nieuw record.

Geen distributie op Landtong Rozenburg

Het Havenbedrijf Rotterdam maakt bekend dat wordt afgezien van het vestigen van distributieactiviteiten op de negen kilometer lange Landtong Rozenburg.

Havenbedrijf en PortXL vier intentieverklaringen

Tijdens de finale van de 4e editie van het jaarlijkse innovatieprogramma PortXL tekende Havenbedrijf Rotterdam vier intentieverklaringen met jonge bedrijven waarvan wordt verwacht dat zij de haven duurzamer, efficiënter of slimmer kunnen maken.

Haven weer vol tijdens Baggerfestival

Het Baggerfestival is een tweejaarlijks evenement in de bakermat van de baggerindustrie: Sliedrecht. De baggerij, waterbouw en andere maritieme sectoren nemen dan ook een centrale plek in.

Boeganker voor Theo van Ravesteyn

Het boeganker is een onderscheiding die wordt uitgereikt aan personen die gedurende vele jaren vanuit een leidinggevende positie, als boegbeeld, een vitale bijdrage hebben geleverd aan de Rotterdamse haven.

Miljardeninstallatie ExxonMobil ingehuldigd

28 mei verrichtten Minister Eric Wiebes en Bryan Milton van ExxonMobil de officiële inhuldigingshandeling van een geavanceerde hydrocracker in ExxonMobil’s raffinaderij in de Rotterdamse haven.

Juni drukke maand in maritiem Nederland

Juni staat boordevol evenementen voor de maritieme sectoren in Nederland. Innovatie, verduurzaming, digitalisering, internationale handelskansen, het werven van talent, kennis delen en verbindingen leggen zijn daarbij de kernelementen.

Feestelijk jubileumsymposium voor EIC Mainport

Het Educatief Informatie Centrum Mainport Rotterdam (EIC) bestaat 25 jaar en vierde dit op 16 mei jl. met een feestelijk jubileumsymposium.

‘Container 42’ op wereldreis

Rotterdam stuurt hyperintelligente container op wereldreis

Navingo Career Event in RDM Onderzeebootloods 23-5

De komende Navingo Career Event voor de maritieme, offshore en energie sector is al donderdag 23 mei 2019.