Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

BP en aannemers schenken €19.000 aan Agathahuis

Sponsoring Agathahuis_1 

OOSTVOORNE – BP Raffinaderij Rotterdam (BPRR) realiseert momenteel een nieuwe waterzuiverings-installatie. Tijdens de achtste ‘Safety Milestone-viering’ van dit milieuproject hebben BPRR en diverse betrokken aannemers een totaalbedrag van €19.000 aan het Agathahuis te Oostvoorne geschonken. Hiermee wordt een nieuw sportveld gerealiseerd op het terrein de woonvoorziening van de Gemiva-SVG Groep, waar 28 bewoners met een verstandelijke beperking wonen.

Met eerder vrijgekomen geldbedragen (de schenking geschiedt in fases) zijn reeds diverse onderdelen verwezenlijkt, waaronder een jeu-de-boulesbaan, tennis- en volleybalnet, een korfbalpaal met meerdere korven en twee lichtmasten. Ook zijn diverse hovenierswerkzaamheden uitgevoerd.

De bewoners en medewerkers van het Agathahuis zijn ontzettend dankbaar en lieten dit tijdens de ‘Safety Milestone-viering’ merken door een lovende toespraak van bewoner Marco Matern: “Jullie hebben met zijn allen veilig en keihard gewerkt aan de waterzuiveringsinstallatie en daardoor is het Agathahuis een sportveld rijker. Zonder jullie was dit project niet geslaagd en daarom wil ik jullie allemaal namens de bewoners en het personeel ontzettend bedanken voor jullie fantastische inzet. Want dames en heren, door deze inzet hebben jullie de wereld weer een stukje mooier gemaakt!”

Namens BPRR worden alle betrokken partijen (Ballast Nedam, Jacobs Engineering, Visser & Smit Hanab, SPIE, Bilfinger Industrial Services, Schildersbedrijf Van der Ende, Mourik, Ebert Hera Group, Yokogawa, Ondeo Suez, Tuincentrum Voorne en Van Reek Bouw) bedankt voor hun liefdadigheid. Maar bovenal wordt de bewoners van het Agathahuis veel plezier toegewenst met het nieuwe sportveld, waar in de nabije toekomst nog een aantal onderdelen wordt gerealiseerd. Op het moment van schrijven is er contact gelegd met een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanleggen van (kunst)grasvelden.

Veilig werken voor het goede doel
BPRR voltooit dit jaar een belangrijk milieuproject: de realisatie van een nieuwe waterzuiveringsinstallatie voor de locatie Europoort. Bij dit ETP Upgrade Project (ETP is Effluent Treatment Plant) staat veilig werken op nummer 1. Met een zogenaamde ‘Veiligheidsthermometer’ wordt bijgehouden hoe er door het projectteam wordt gescoord op het gebied van housekeeping, gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, navolging van procedures en het maken van rapportages. Om veilig werken nog meer te stimuleren is ervoor gekozen om bij een bepaald aantal punten, aangegeven op de thermometer, een bedrag aan het Agathahuis te sponsoren. Dit is gelukt; het projectteam heeft door veilig te werken het volledige geplande sponsorbedrag van €19.000 behaald.

Foto: op de voorgrond met bal Marco van Nieuwkerk (bewoner); v.l.n.r. Denny van der Bom (project manager BPRR), Marco Matern (bewoner), Mieke Bekker (voormalig locatiehoofd), Puiki Poon (bewoner) en Jakob Pompei (bewoner).


terug naar overzicht
Deel dit bericht: