Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Servicehaven bijna klaar!

Prinses Margriethaven_1De Rotterdamse haven heeft als modernste haven uiteraard vlekkeloze nautische dienstverlening nodig. Daarom wordt er hard gewerkt aan de inrichting van de Prinses Margriethaven als servicehaven op Maasvlakte 2. De servicehaven ligt direct naast informatiecentrum FutureLand en krijgt met zijn eersteklas (basis)voorzieningen een zeer belangrijke taak.

Thuisbasis dienstverleners
Om te zorgen dat Maasvlakte 2 een goed werkend havengebied wordt, zijn de nautische diensten van essentieel belang. Het Havenbedrijf heeft een 250 meter lang drijvend ponton met autobrug naar de wal neergelegd waar de vaartuigen van de slepers, roeiers, de zeehavenpolitie, de douane, hydrografische dienst en de havendienst een vaste ligplaats hebben. Middenin het hart van de Maasvlakte. 

Deze diensten zijn immers onmisbaar voor een perfecte logistieke afhandeling in de haven. Zo zorgen de slepers en roeiers voor de begeleiding van schepen in de haven en het vast- en losmaken van zeeschepen en houdt de dienst Hydrografie de diepte van havens en vaarwegen nauwlettend in de gaten. Ook het terrein rondom de Prinses Margriethaven vormt een belangrijk onderdeel: deze locatie wordt voorbereid op de vestiging van de service verlenende bedrijven. Het geheel zorgt voor de efficiëntste haven.

Bekijk het vanaf het water met de FutureLand Ferry
Bezoekers van FutureLand kunnen op dagen dat het informatiecentrum over Maasvlakte 2 open is aan boord stappen voor een bijzondere vaartocht langs nieuwe kades die momenteel met groot materieel worden ingericht. De rondvaart biedt een unieke kans om de haven in aanbouw, waaronder de servicehaven, vanaf het water te beleven. Een deskundige voorlichter van FutureLand vertelt ondertussen het volledige verhaal van Maasvlakte 2, waar eind dit jaar de grootste containerschepen afmeren. De vaartocht duurt ongeveer een uur en kost € 8,75 voor individuele bezoekers. Kijk voor vaartijden en reserveringen op www.futureland.nl.


terug naar overzicht
Deel dit bericht: