Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Investeer in je toekomst met Secretarion

Secretarion is een moderne en flexibele organisatie die bedrijven en particulieren ondersteunt bij de ontwikkeling en professionalisering op het secretariële en managementondersteunende vlak. Er worden diensten geleverd op het gebied van werving & selectie, detachering, uitzenden en opleiden (op locatie in Brielle en Barendrecht). Nieuw is de avondopleiding in Brielle: ‘Customer service / logistiek administratief medewerk(st)er’. 

Secretarion Opleidingen levert maatwerk
De opleiding ‘Customer service / logistiek administratief medewerk(st)er’ is ontstaan vanuit een vraag uit scheepvaart- en cargadoorsbedrijven. Diana van Nugteren, eigenaresse van Secretarion, heeft die vraag beantwoord door een opleiding te ontwikkelen die zij begin dit jaar introduceerde. “Er zijn veel vacatures bij bedrijven voor de functie van logistiek administratief medewerker. Aan de opleiding nemen momenteel vijf enthousiaste dames deel, dames met allemaal een andere achtergrond. Zij maken momenteel de blits als ‘vertegenwoordiger’ van deze cursus als de LogiLady’s. 


Nieuwe cursussen starten in september
In september gaat het nieuwe cursusjaar van start en iedereen is welkom. “Momenteel is er een toename van wat jongere leerlingen, bijvoorbeeld bij de komende opleiding tot management assistent(e), daarvoor hebben zich al vijf dames ingeschreven. In verband met de huidige economische crisis verwacht ik de komende periode ook een toename van vijftigplussers.”

Gastdocenten
Wie het leuk vindt om gastlessen te geven vanuit de scheepvaart bij Secretarion is zeer welkom. Secretarion is altijd op zoek naar inspirerende mensen hiervoor!

LSSO®-erkende opleidingen  
De dag- en avondopleidingen kennen een stapel-opbouw. De leerstof bestaat uit modulen, een verzameling van een aantal modulen levert een diploma op. Door er vervolgens enkele modulen bij te halen, ontstaat het recht op een volgend diploma (stapeleffect). Op die manier begin je niet aan een onafzienbaar lang traject en is het mogelijk tussentijds in of uit te stappen. Alle modulen worden afgesloten met een LSSO®-examen. De examens worden op het eigen onderwijsinstituut afgelegd. Zie voor meer informatie: www.secretarionopleidingen.nl

Intentie tot baangarantie
Het werken als secretaresse of managementondersteuner vereist een bepaalde kennis, vaardigheid en attitude. “De competenties van kandidaten ontwikkelen, verbreden en verdiepen is ons vakgebied. Het opleidingsinstituut verwacht van cursisten een gemotiveerde houding, punctualiteit, minimale afwezigheid en maximale inzet.” De uitzendtak van Secretarion heeft uiteenlopende opdrachtgevers in de regio Europoort, Botlek, Rotterdam, Barendrecht, Maasvlakte, Dordrecht, Spijkenisse, Brielle en Zeeland. “Hierdoor kunnen wij cursisten en bedrijven gemakkelijk aan elkaar voorstellen.”

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op met Diana van Nugteren via onderstaande contactgegevens en maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. 

logo_Secretarion

Locatie Brielle:

Geuzenstaete Business Center
Krammer 8
3232 HE Brielle 

Locatie Barendrecht:
Augustapolder 66
2992 SR Barendrecht 

Tel: +31(0) 85-0211773

terug naar overzicht
Deel dit bericht: