Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Ontdek je talent via Metalent

Ga jij je diploma behalen in 2014?


Ontdek dan je talent via Metalent! Wij creëren kansen voor jongeren die hun talenten optimaal willen ontwikkelen. Metalent is een samenwerkingsverband van bedrijven in de metaal en metalektro, wij bieden gediplomeerde schoolverlaters vmbo-, BB/KB/GL/TL of mbo vele  mogelijkheden en volop kansen in de techniek. Dit geldt ook voor mavo-/havoleerlingen en hbo-studenten.

MEtalentAls je bij Metalent solliciteert, dan solliciteer je dus bij meer dan 100 verschillende bedrijven en maak je kans op een leerwerkbaan met een opleiding op mbo-niveau 2, 3 of 4, een duale hbo-opleiding of een stageplaats!

Met een leerwerkbaan bij de samenwerkende opleidende bedrijven van Metalent, krijg je de mogelijkheid om je talent te ontdekken en ontwikkelen. En na een interessante vakopleiding wacht je een loopbaan in de wereld van de metalektro en de metaal. Je bent in dienst bij Metalent gedurende je hele opleiding. Je leert, werkt en verdient tegelijkertijd geld! Zo groei je in je vak en na je diploma heb je direct een uitdagende baan in de werktuigbouw en metaal (constructiebouw, scheepsbouw, machinebouw, mechatronica, montage en onderhoud, verspanen, draaien/frezen en
lastechnieken).



Metalent helpt jongeren bij het vinden van een opleiding die bij hen past, biedt hen de kans zich te oriënteren in de echte beroepspraktijk en zorgt voor persoonlijke begeleiding. Onze consulenten zijn je persoonlijke begeleiders gedurende je gehele opleiding. Metalent is een initiatief van Deltametaal, al ruim 45 jaar een bekende speler in de metaal. Kijk voor meer informatie op www.metalent.nl en neem voor een vrijblijvende kennismaking contact met ons op via info@metalent.nl of bel 0180 - 64 54 55.



terug naar overzicht
Deel dit bericht: