Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

havenlesprogramma Port Rangers scoort goed

Uitreiking_040915__2_Basisschoolleerlingen uit groep 6 of 7 ontdekken en beleven via het lesprogramma Port Rangers de haven. Op vrijdag 4 september werden de eerste Port Ranger certificaten uitgereikt door de Rotterdamse Wethouder Hugo de Jonge (Onderwijs, Jeugd en Zorg) en Cees Jan Asselbergs (Algemeen Adviseur van Deltalinqs en voorzitter bestuur EIC Mainport Rotterdam). 

De leerlingen hebben op school hard gewerkt aan het havenlesprogramma Port Rangers, gericht op taal en wereldoriëntatie. Zo gaan zij goed voorbereid op excursie naar de haven. Als afronding van het programma maken zij een eindopdracht. Uit alle inzendingen zijn de volgende scholen als beste uit de bus gekomen: De Nicolaasschool, OBS de Blijvliet en Nieuwe Park Rozenburgschool. Afgelopen schooljaar hebben ruim 3100 basisschoolleerlingen deelgenomen.

Als prijs kregen deze leerlingen een speciaal voor hen bedachte havenexcursie aangeboden. Er viel voor hen heel wat te beleven: varen naar Maasvlakte 2, schepen en zeehonden spotten. Als klap op de vuurpijl gingen de leerlingen in het EIC samen met Mad Science aan de slag met chemische proefjes en een stukje Rotterdamse cultuur met goochelen en jongleren door Double D Variety.

Het programma Port Rangers wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Rotterdam, ondernemersvereniging Deltalinqs en het Havenbedrijf Rotterdam en uitgevoerd door JINC en EIC.

Contactpersoon:
Mary Dotsch
Directeur EIC Mainport Rotterdam
06-53617814
 


terug naar overzicht
Deel dit bericht: