Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Klik op 'Meer informatie' voor de nieuwste editie van Talent Gezocht! en bekijk o.a. het vacature-aanbod van bedrijven bij jou in de buurt en lees artikelen van en over de Mainport.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuw bestuur Baggerfestival is er klaar voor

Bestuur_Baggerfestival_2019Van 27 tot en met 30 juni vindt de dertiende editie van het Baggerfestival in Sliedrecht plaats. Ook voor deze editie is het bestuur weer aangevuld met frisse, nieuwe krachten. Onlangs trad het bestuur in de nieuwe samenstelling voor het eerst officieel naar buiten. 

Achter de schermen wordt er al anderhalf jaar hard gewerkt aan de 2019-editie van het Baggerfestival. Het evenement wordt niet alleen vóór Sliedrecht georganiseerd, maar ook dóór Sliedrecht, waarbij een grote rol is weggelegd voor het lokale bedrijfsleven. Dat wordt weerspiegeld in het bestuur. Gerrit den Dunnen (Ames Autobedrijven) en Hans van Andel (Waltmann Bedrijfshuisvesting) zijn de nieuwe bestuursleden voor deze editie. Zij zijn inmiddels reeds langere tijd in functie en vullen voorzitter Adrie Stuij (Bakker Sliedrecht Groep), penningmeester Albert Visser, Wim Stuij (Hoek en Blok; sponsoring) en Rick van de Weg (Havana Orange; secretaris en communicatie/PR) aan, die reeds bij eerdere edities betrokken waren. Het bestuur wordt ondersteund door Diana Jagesar (gemeente Sliedrecht).

Afscheid bestuursleden
Onder hartelijke dankzegging is afscheid genomen van de bestuursleden Jan Huijbers (Van den Herik), Kees van de Graaf (Baggerbedrijf de Boer) en André Boer (KROHNE Nederland) die wel bij de organisatie van het Baggerfestival 2019 betrokken blijven.

Inmiddels is de sponsorwerving voor het festival gestart. Binnenkort zullen ook de eerste programmaonderdelen bekend gemaakt worden.

terug naar overzicht
Deel dit bericht: