Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Wereldse acts spetteren tijdens Wereldhavendagen

BIGROLL_546x410De zaterdagavond van de Wereldhavendagen is zoals vanouds het muzikale hoogtepunt van dit driedaagse maritieme festival. Ter ere van de 40e editie van de Wereldhavendagen is het avondprogramma nog groter, spectaculairder en meeslepender dan ooit. Wereldsterren zoals Level 42, Balkanopolis en onze eigen Nielson treden dan op aan boord van het 173 meter lange speciale ladingschip BigRoll Baffin, dat voor de gelegenheid midden op de Nieuwe Maas naast de Erasmusbrug ligt.

In het kader van het thema ‘Werelds!’ zijn de muzikanten vanuit alle windrichtingen afgereisd naar Rotterdam om wereldse klanken op de Nieuwe Maas ten gehore te brengen. Het publiek wordt die avond door Kuenta i Tambu in het juiste ritme gebracht. Deze Afro-Caraïbische band geeft een waanzinnige show, die op traditionele Caraïbische muziek en Europese dance is geïnspireerd. De slagwerkgroepen Alaor Soares, Oké Senè en de Tamboers en Pijpers van het Korps Mariniers gaan vervolgens op het podium een opzwepende muzikale strijd met elkaar aan, als klap op de vuurpijl volgt een waanzinnig optreden van de Marinierskapel en Balkanopolis – bekroond tot een van de mooiste mannelijke stemmen uit de Balkan. De daverende slotact wordt verzorgd door de Britse jazzfunk-groep Level 42. Zij scoorden in de jaren 80 hun grootste hits met nummers als “Lessons In Love”, “Running In The Family” en “Heaven In My Hands”.

Van ‘eigen bodem’ treden onze sterren Nielson, bekend van zijn grote hit ‘Sexy als ik dans’, Fuse en de Rotterdamse Sabrina Starke op. Veel van de artiesten worden ook muzikaal begeleid door de Marinierskapel der Koninklijke Marine. Naast de muzikale hoogstandjes kunnen bezoekers gedurende het gehele programma van een spectaculaire vuurwerk- en lichtshow genieten, die vanaf de BigRoll Baffin en andere schepen wordt verzorgd.

Het muzikale en visuele spektakel is op zaterdag 2 september van 21:00 tot 22:45 uur gratis te bezoeken én te zien vanaf de Holland Amerikakade, Willemskade en de Erasmusbrug in Rotterdam.

Bezoek een van de vier BIGROLL schepen en ervaar hoe het is om te werken aan boord van de BIGROLL BAFFIN. Maak een selfie in onze selfie booth, een wandeling over het deck en breng een bezoek aan de brug: http://wereldhavendagen.nl/programma/bezoek-bigroll-shipping-2/.


terug naar overzicht
Deel dit bericht: