Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Wio Schaap onderscheiden met Sleepanker

Wio_Schaap_onderscheiden_met_SleepankerBij het afscheid van Wio Schaap als bestuursadviseur Havenzaken vanwege zijn pensionering, onderscheidde Allard Castelein – CEO van het Havenbedrijf -  hem met het Sleepanker van het Havenbedrijf Rotterdam. Dat gebeurde op maandagmiddag 26 juni in de Burgerzaal van het stadhuis aan de Coolsingel. Het Sleepanker wordt uitgereikt aan personen die lange tijd op voortvarende wijze een opmerkelijke bijdrage hebben geleverd aan het de ontwikkeling en welzijn van de haven.

Wio Schaap was ongeveer 24 jaar lang bestuursadviseur Havenzaken. In die positie adviseerde en ondersteunde hij de wethouder Havenzaken. Ook het Havenbedrijf deed regelmatig beroep op zijn havenkennis en bestuurlijke know how. Wio Schaap was nauw betrokken bij de verhuizing van het Havenbedrijf naar het World Port Center, de verzelfstandiging van het Havenbedrijf en de besluitvoering rondom de aanleg van de Maasvlakte 2 en de Betuwelijn. De laatste jaren had hij ook zitting in de aandeelhouderscommissie.

Wio Schaap is de eerste bestuursadviseur die het Sleepanker ontvangt.

terug naar overzicht
Deel dit bericht: