Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Ook de haven geniet nog van laatste zomerdagen

CoverBeeldDe haven met zijn sfeer en momenten waar je soms intens van kan genieten. De goudgele stralen van de zon die over de haven weerkaatsen, geeft deze een warm en bijna zacht  karakter. 

Achter deze mooie gedachte zit natuurlijk ook een ander verhaal, daar waar wij kunnen genieten van het voorbijvarende binnenvaartschip, is deze stuurman druk bezig met het koers houden van het schip en radio contact houden met de posten. Tegelijk de laad- en losdocumenten aan het nazien en doorsturen naar de haven die het schip aandoet. Dit terwijl de machinist de warme motor van het schip naloopt en de overige bemanning zich zorgvuldig voorbereid op eventuele speciale of gevaarlijke ladingen.

Wat zo mooi en kalm lijkt heeft ook een andere kant van het verhaal, die wij niet al te vaak kunnen zien of proeven en dit terwijl bijna alles wat wij gebruiken gebracht wordt... per schip.

terug naar overzicht
Deel dit bericht: