Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Serious gaming met rederijen en spooroperators

Serious_gaming_met_rederijen_en_spooroperatorsDe derde, door Havenbedrijf Rotterdam en TNO georganiseerde, Ocean Meets Rail-bijeenkomst stond in het teken van serious gaming. Zo’n tachtig aanwezigen van nationale en internationale bedrijven uit de shortsea-, deepsea- en railsector gingen met elkaar de strijd aan op het spelbord om zodoende meer inzicht te krijgen in elkaars knelpunten en oplossingen die railoperators daarbij kunnen bieden.

Ocean meets Rail 2018: serious gaming and more!
“Een leuk spel om te spelen”, aldus Patrick Rijgersberg van Neska Container Line. “De knelpunten die erin zitten, zijn ook de knelpunten die we in de dagelijkse praktijk tegenkomen. De containers staan op veel verschillende terminals. Daarnaast is er te weinig tijd en zijn er weinig railoperators om alles op tijd weg te krijgen. Heel realistisch dus.”

“Wat het spel goed toont, is dat partijen die op bepaalde gebieden concurreren, moeten kijken waar ze toch kunnen samenwerken om de lading bij elkaar te brengen om die trein goed gevuld te krijgen”, licht Gilbert Bal van Maersk Line toe.

Marilyne van Hoey Smith, commercial manager bij European Gateway Services speelde het spel Synchromania. “Je bent dan een planner en staat een keer in schoenen van de klant, een forwarder of expediteur. Dat werkt erg goed. Het geeft goed inzicht in elkaars belangen.

Bekijk hier de video van het evenement.

Bron: Havenbedrijf Rotterdam 


terug naar overzicht
Deel dit bericht: