Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Campus Hoogvliet opent bouwterrein

Zaterdag 1 juni is de Dag van de Bouw. Campus Hoogvliet opent die dag haar bouwterrein, zodat u met eigen ogen kunt zien hoe de bouw vordert. Komt u ook? 
Van 11.00 tot 16.00 uur geeft BAM rondleidingen over het terrein.
 
Rondleiding
De laatste keer dat de Campus open was voor publiek was tijdens de campusmarkt op 29 november 2012. Sinds die tijd is hard gewerkt en op 25 april bereikte de Campus Hoogvliet het hoogste punt.  Nu is het tijd dat geïnteresseerden kunnen zien hoe de bouw verloopt. 

Onderwijsaanbod
Op de Campus komen de scholen PENTA College CSG (MAVO, VMBO), het Einstein Lyceum (MAVO, HAVO, Gymnasium en Atheneum) en Zadkine (MBO niveau 2 en alle Zadkine Veiligheidsopleidingen). Daarnaast biedt de Campus allerlei faciliteiten waaronder een groot sportcomplex, een art-studio, een wijkrestaurant gerund door studenten en een woongebouw voor jongeren.
 
Procestechniek 
Ook zijn er plannen om de theorielessen van de 1e-jaars Zadkine-opleiding Procestechniek op Campus Hoogvliet te geven. De praktijklessen van deze opleidingen worden gegeven op de high-tech RDM-Campus op Heijplaat waar ook technische opleidingen van Albeda en Hogeschool Rotterdam gevestigd zijn.
  
Voor meer informatie omtrent Campus Hoogvliet verwijzen wij u graag naar www.campushoogvliet.nl of volg ons op Twitter en Facebook.


terug naar overzicht
Deel dit bericht: