Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Veel belangstelling meisjes voor Girlsday Techniek

Ruim 150 meisjes uit het voortgezet onderwijs hebben zich aangemeld voor de speciale Girlsday Techniek Rijnmond, die het Albeda College en Zadkine op donderdag 25 april organiseren. De techniekdag, speciaal gericht op meisjes in het voortgezet onderwijs, heeft dit jaar als thema “In en om het huis” en maakt meisjes in de leeftijd van 14 tot 16 jaar bewust van de techniek achter bijvoorbeeld het ontwerpen en het inrichten van een huis.

Door hen mee te nemen in een leuk, leerzaam en interactief programma van onder andere huisontwerp, moodboards en styling willen we laten zien dat in de  techniekbranche ook voor meiden hele leuke dingen te doen zijn! 

Vanwege de grote belangstelling wordt het programma zowel in de ochtend als in de middag aangeboden op de Zadkine locatie aan de Prins Alexanderlaan in Rotterdam-Oost. Andrea Kaïm, Zadkine-directeur van het domein Techniek, opent samen met Karin Lentz (adjunct directeur Albeda) de ochtendsessie. Christine Schenk, directeur van Zadkine Haven, opent samen met Yvonne Verhulsdonk (onderwijsleider Albeda) de middagsessie.
 
Girlsday
Girlsday wordt jaarlijks georganiseerd door VHTO (Landelijk expertisebureau meisjes/vrouwen en bèta/techniek) en is een Europees initiatief om jonge meisjes enthousiast te maken voor bèta, techniek en ict. Meer informatie over Girlsday is te vinden op www.vhto.nl 


terug naar overzicht
Deel dit bericht: