Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

APM Terminals Maasvlakte II bouwt!

Op het nieuwe land van Nederland bouwt APM Terminals Maasvlakte II (APMT MVII) een state of the art containerterminal die in november 2014 operationeel wordt. Hiermee worden APMT’s activiteiten in Rotterdam aanzienlijk uitgebreid met als hoofddoel: meer ruimte voor de klant.

Nadat APMT in 2006 als eerst een handtekening zette onder de Maasvlakte 2 plannen van het Havenbedrijf Rotterdam is er een toegewijde organisatie gestart om de meest geavanceerde containerterminal van Rotterdam te bouwen. Wat een uitdaging! En dat alles op nieuw land met een haven die twintig meter diep gaat, zodat de nieuwste generatie containerschepen (18.000 TEU) kunnen aanmeren. De bouw is momenteel in volle gang en sinds april 2014 worden alle kranen, equipment en andere goederen geleverd om in november 2014 operationeel te gaan.

Op de terminal komen de hoogste deepsea kranen ter wereld te staan. Deze zijn met software verregaand geautomatiseerd en worden vanuit een controlekamer op afstand bestuurd. Het overslaan van containers gaat andere vormen aannemen. De terminal wordt meer een fabriek waar toekomstige medewerkers meer procesgericht werk krijgen, waar zij te maken krijgen met technische disciplines zoals IT, instrumentatie en mechatronica. Voor toekomstige kandidaten is openstaan voor nieuwe technieken daarom een van de vereisten geworden.

Betrouwbare partners uit Nederland, Europa en de Verenigde Staten
Om deze terminal te realiseren maakt APMT MV2 gebruik van betrouwbare en kwalitatief hoogstaande ondernemingen. De civiele partners zijn de Nederlandse aannemers Tiger, Dura Vermeer, Imtech, GMB en Boele & van Eesteren. Het materiaal wordt gebouwd door Scandinavische, Duitse en Oostenrijkse bedrijven. De hoogwaardige software om de intelligente kranen en voertuigen te laten manoeuvreren komen uit Delft en San Francisco.

Houd Talent Gezocht! in de gaten voor meer updates van APMT MVII!

terug naar overzicht
Deel dit bericht: