Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

1 juni: Dag van de Bouw bij verbreding A15

Zaterdag 1 juni 2013

A-Lanes A15 werkt aan de verbreding van de A15 tussen Maasvlakte en het Vaanplein. Dit omvangrijke  project bestaat uit de verbreding van de snelweg, de bouw en het aanpassen van veel viaducten  en de bouw van de nieuwe Botlekbrug. Op zaterdag 1 juni 2013 doet het consortium A-Lanes A15 mee aan de Dag van de Bouw, tussen 10.00 en 16.00 uur opent A-Lanes A15 haar deuren. 

De moedermaatschappijen Ballast Nedam, John Laing, Strabag en Strukton nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen bij de verbreding van de A15 tussen Maasvlakte en Vaanplein. U krijgt onder andere informatie over wat er allemaal komt kijken bij  het werken aan de weg en het werken aan civiel technische constructies.

Route
Bij de hoofdlocatie in Pernis kunnen volwassenen en kinderen terecht voor verschillende activiteiten. Ook vertrekken er vanaf hier de pendelbussen richting de drie overige opengestelde bouwlocaties. In de bus krijgt u uitleg over de locaties waar de bus naartoe gaat: de nieuwe Botlekbrug, het Vaanplein en het Oudelandse viaduct. Bij deze bouwlocaties kunt u  over een vastgestelde route over het terrein lopen en kunt u vragen stellen aan de aanwezige medewerkers. 

Wat is er te zien?
  • Op de hoofdlocatie in Pernis krijgt u informatie over het project en kunt u kennismaken met onze partners en opdrachtgever. Daarnaast zijn er activiteiten voor volwassenen en kinderen (waaronder een springkussen) en catering aanwezig. 
  • Informatie over het asfalt en de verbreding van de weg vindt u ook op de hoofdlocatie (Pernis). Wij leggen u graag uit wat de wegwerkzaamheden voor u kan betekenen en hoe wij ons  werk zo inrichten om zo min mogelijk overlast te veroorzaken voor de omgeving.
  • De nieuwe Botlekbrug wordt één van de grootste hefbruggen ter wereld! Grijp uw kans om op deze dag de vorderingen van de bouw van de brug en van aanbruggen te zien.
  • Op het Vaanplein wordt er gewerkt aan nieuwe fly-overs. Deze lopen over de A15 en worden gebouwd met zeer grote prefab elementen. Loop mee over de fly-over in aanbouw .
  • Naast het bestaande Oudelandse viaduct is een nieuw viaduct bij Hoogvliet over de A15 gebouwd. Hoewel de bouw nog in volle gang is wordt het nieuwe viaduct eind 2013 al in gebruik genomen.

Dag van de Bouw
De open dag van A-Lanes A15 wordt georganiseerd in het kader van de Dag van de Bouw. Op deze dag stellen leden van Bouwend Nederland grote en kleine bouw- en infraprojecten open voor het publiek.

Meer informatie
Zaterdag 1 juni bent u tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom op de hoofdlocatie van A-Lanes A15. De hoofdlocatie vindt u aan de Seattleweg 15 in Pernis. U kunt ook de borden met havennummer 2801 volgen. Bezoek aan de overige locaties is alleen georganiseerd mogelijk vanuit de hoofdlocatie in Pernis. Let Op! Voor het bezoek aan de bouwplaatsen is het noodzakelijk goed schoeisel aan te trekken, houd hier rekening mee.terug naar overzicht
Deel dit bericht: