Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Ben jij bij de opening van Maasvlakte 2 op 22 mei?

Iedereen van harte welkom bij opening nieuwste en modernste haven!

054522_Containerachterdek_RGB

Woensdag 22 mei vindt de officiële opening van Rotterdams nieuwste en modernste haven plaats. Als jij dit bijzondere moment wilt beleven, ben je van harte welkom op de kade langs het Yangtzekanaal. Vanuit een 20 meter hoog reuzenrad op de kade of vanaf de tribune is de feestelijke opening van Maasvlakte 2 voor het publiek goed te volgen. Een kleine vloot van klassieke zeilschepen vaart als eerste de nieuwe havens van Maasvlakte 2 binnen. Minister Melanie Schultz van Haegen (Infrastructuur en Milieu) verzorgt de openingshandeling. Bovendien maakt iedereen met de naam Amalia, Alexia, Ariane of Margriet kans op een VIP behandeling en een vaartocht te midden van de klassieke zeilschepen.  

Vanuit het reuzenrad meegenieten
Op de kade langs het Yangtzekanaal staat voor de gelegenheid een reuzenrad van 20 meter hoog, dat is precies even hoog als het Yangtzekanaal diep is. Mede vanwege deze diepte kunnen de allergrootste containerschepen straks 24 uur per dag terecht op Maasvlakte 2. Vanaf de kade hebben alle bezoekers op 22 mei een prachtig uitzicht op de kleine vlootschouw van klassieke zeilschepen die rond 15:00 uur, via het Yangtzekanaal, de nieuwe havens van Maasvlakte 2 binnenvaren. Voorlichters uit FutureLand doen live verslag aan bezoekers die plaatsnemen op de tribune aan de kade langs het Yangtzekanaal. Presentator Sebastiaan Labrie doet verslag van de openingshandeling door Minister Schultz van Haegen. Toegang tot het terrein en een rit met het reuzenrad zijn gratis.

Oproep: wil jij prinses voor één dag zijn?
Meisjes en vrouwen met de naam Amalia, Alexia, Ariane of Margriet maken kans op een Maasvlakte 2 VIP behandeling in FutureLand op 22 mei. De gelukkige ‘prinsesjes’ met één van de namen van de nieuwe havens op Maasvlakte 2 krijgen een lunch, rondleiding door FutureLand en een rondvaart met de FutureLand Ferry. Samen met een vriend of vriendin sluiten deze VIP’s aan in de kleine vloot van klassieke schepen. Inschrijven voor deze speciale Maasvlakte 2 ‘Prinses voor één dag’ actie kan via www.futureland.nl (let op: er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en er zijn voorwaarden verbonden aan deelname). 

Hollands Glorie 

De aanleg van Maasvlakte 2 is een stukje Hollands Glorie waar we trots op mogen zijn. De twee grote Nederlandse waterbouwbedrijven Boskalis en Van Oord hebben in korte tijd dit nieuwe land aangelegd. Met dit nieuwe gebied kan de bedrijvigheid in de Rotterdamse haven naar verwachting zekerde komende 20 tot 25 jaar blijven groeien. Dat is goed voor de internationale handel, voor de positie van Rotterdam als poort van Europa en voor de werkgelegenheid.

Meer informatie: 

http://www.portofrotterdam.com/nl/actueel/pers-en-nieuwsberichten/Pages/maasvlakte-2-22-mei-open-feestelijke-vlootschouw.aspx terug naar overzicht
Deel dit bericht: