Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Bedrijf in Beeld: Imtech

22_23_Aoka_MizuDSC4313_2
Van monteur tot senior projectleider. Van assistent tot manager. Wij hebben ze allemaal in huis. Imtech staat voor spraakmakende projecten. Werken bij Imtech betekent dat je met je vak bezig bent, voorop wilt lopen en het beste uit jezelf haalt. En je ambitie koppelt aan de ambitie van Imtech. Daar staan uitstekende arbeidsvoorwaarden tegenover.



Imtech & Shell
Imtech heeft recent een overeenstemming met Shell bereikt over de verlenging van het onderhouds- en projectencontract op de sites van Shell Pernis en Shell Moerdijk voor een periode van vijf jaar. Imtech werkt al meer dan twintig jaar op deze Shell sites, waarbij de laatste vier jaar ook ongevalsvrij.

Samen succesvol
Ons motto ‘Samen Succesvol’ staat voor een intensieve en inspirerende samenwerking met klanten en je collega’s. Imtech wil een aantrekkelijke werkgever zijn en geeft medewerkers alle mogelijkheden om zich te blijven ontwikkelen. De faciliteiten voor opleiding & ontwikkeling zijn zeer uitgebreid. Logisch. Naast professionalisme en kwaliteit maken ondernemerschap, innovatief denken, flexibiliteit en snelheid deel uit van onze kernwaarden.

Kom werken bij Imtech in deze regio! (Pernis, Botlek & Moerdijk)
Imtech heeft in deze regio veel interessante projecten en opdrachtgevers. Opvallend is de prettige werk-sfeer en de samenwerking onderling. Hierdoor zitten onze medewerkers goed in hun vel en zijn ze trots op de technische resultaten van het team. Als je van je vak houdt en je verder wilt ontwikkelen binnen de techniek, dan willen we je graag ontmoeten. Wij hebben veel mogelijkheden op het gebied van E&I, WTB en de Industriële automatisering. Techniek waarmee we de 
wereld vooruit helpen. Duurzaam en innovatief.

Veiligheid
De veiligheid van onze medewerkers is de belangrijkste graadmeter voor onze professionaliteit. 

Een nieuwe baan bij Imtech?
Enthousiast geworden over Imtech in deze regio? Kijk voor actuele vacatures op www.werkenbijimtech.nl  
Of neem nu contact op met recruitment: Jurrens Broekhuijsen 06-52681329


Bedrijfsinformatie:
  • Aantal werknemers:
    • Meer dan 3.000 medewerkers in Nederland.
    • Circa 29.000 medewerkers wereldwijd.
  • Core business:
    • Imtech Nederland levert integrale technologische oplossingen. We combineren elektrotechniek, ICT en werktuigbouw in de markten van gebouwen en industrie. Van consultancy en ontwerp tot realisatie, beheer en onderhoud.
Meer informatie: 




terug naar overzicht
Deel dit bericht: