Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

PortXL zoekt nieuwe haven start-ups

De Rotterdamse haven accelerator PortXL zoekt wereldwijd tien nieuwe havengerelateerde start-ups voor haar 2017-programma. Deze bedrijfjes worden gedurende honderd dagen intensief gecoacht door mentoren om hun concepten een vliegende start te geven. Van het dozijn deelnemers aan de 2016-editie heeft de helft een klantencontract in de wacht gesleept.Rotterdam is een trekpleister voor vernieuwende ideeën en concepten. De ambitie om de slimste haven ter wereld te zijn, staat er hoog in het vaandel. Om deze reden werd op 29 oktober 2015 PortXL gelanceerd, het enige start-up programma dat zich specifiek richt op havens. Meer dan 180 mentoren en zeer betrokken partners (Van Oord, Havenbedrijf Rotterdam, EY, Erasmus Centre for Entrepreneurship, Vopak, Damen, Uniper, First Dutch, Rabobank, Boskalis, InnovationQuarter) boden twaalf start-ups in 2016 de kans om hun technologieën naar een hoger niveau te tillen. Met succes: van de start-ups wisten er zes een klantcontract te bemachtigen. Bovendien hebben alle start-ups de intentie aangegeven om in Rotterdam te blijven. Het Havenbedrijf Rotterdam is trots op de resultaten van de eerste jaargang PortXL en ondersteunt dan ook graag de tweede editie volgend jaar.

Aanmelden voor editie 2017

Op dit moment is PortXL op zoek naar de tien meest kansrijke havengerelateerde start-ups ter wereld voor het 2017-programma. Het programma selecteert teams met disruptieve, opschaalbare business proposities, die binnen een jaar gelanceerd kunnen worden. PortXL heeft een speciale focus op Transport & Logistiek-, Energie-, Chemie & Raffinage- en Maritieme sectoren. Op 22 juni 2017 zullen deze start-ups zichzelf presenteren op het eindevenement ‘Shakedown’.

Startups kunnen zich aanmelden via de website: www.portxl.org.

Bron: Havenbedrijf Rotterdam 


terug naar overzicht
Deel dit bericht: