Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Wie tipt u voor Femme Tech Bedrijven Awards 2015

VROUWCARRIERE_1In november worden voor de vijfde keer de Femme Tech Bedrijven Awards uitgereikt. Technische bedrijven die succesvol zijn in het werven en behouden van vakvrouwen kunnen zichzelf hiervoor aanmelden. Nieuw is dat bedrijven ook getipt kunnen worden.

Prachtige prijs
Met de Femme Tech Bedrijven Awards zet TechniekTalent.nu bedrijven in de schijnwerpers die het goed doen op het gebied van vrouwen en techniek. Zulke bedrijven zijn hard nodig, gezien de toenemende vraag naar goed opgeleide technici. Kent u een bedrijf dat iets bijzonders doet op dit gebied? Tip het ons hier. Wij gaan dan kijken of het bedrijf voldoet aan de criteria en kans maakt op deze prachtige prijs en veel publiciteit.

Tip een bedrijf!
Tip nummer één
Een van de winnaars van vorig jaar was De Voogt Naval Architects. Bregje Lodewikus, Manager Engineering van dit maritieme architectenbureau, heeft de eer onze eerste tipgever te zijn. In 2012 won De Vries Makkum de Femme Tech Bedrijven Award. Zij zijn net als wij onderdeel van Feadship. Hoe leuk zou het daarom niet zijn als dit jaar scheepswerf Royal van Lent in de prijzen zou vallen? Op die manier wordt langzaam ons hele concern gefemmetechd! Van Lent verdient het, want investeert heel gericht in voorlichting en stageplekken en heeft relatief veel vrouwen in de directie en op middenkaderniveau. In de productie is dat helaas nog niet het geval. Maar een Femme Tech Award zal vast een aanmoediging zijn om ook hierin verandering te brengen. Korte motivatie Wilt u ook een tip geven? Het kan tot 4 september. Wij hebben niet veel meer nodig dan de naam van het bedrijf en een korte motivatie. Voor elke vijfde tipgever hebben wij ook nog een leuk aardigheidje in petto. De prijzen zelf worden uitgereikt tijdens Femme Tech op 19 november 2015. Zelf aanmelden? Natuurlijk kunnen bedrijven zich net als eerder ook zelf aanmelden voor de Award. Ga hiervoor naar het inschrijfformulier.

Korte motivatie
Wilt u ook een tip geven? Het kan tot 4 september. Wij hebben niet veel meer nodig dan de naam van het bedrijf en een korte motivatie. Voor elke vijfde tipgever hebben wij ook nog een leuk aardigheidje in petto. De prijzen zelf worden uitgereikt tijdens Femme Tech op 19 november 2015.

Zelf aanmelden?
Natuurlijk kunnen bedrijven zich net als eerder ook zelf aanmelden voor de Award. Ga hiervoor naar het inschrijfformulier


terug naar overzicht
Deel dit bericht: