Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Albeda leerlingen werken hard aan Stepboom

2015_09_02_3De scholen zijn weer begonnen en dus wordt er weer hard gewerkt door de leerlingen van het Albeda College aan de ‘Stepboom’. De 2e jaarleerlingen op de RDM Campus op Heijplaat hebben er zelf heel veel schik in. André de Knegt heeft weinig moeite met het motiveren van de jonge metaalkunstenaars. ‘Ze werken er graag aan, soms zelfs buiten schooltijd om. Het idee dat straks het ontwerp van Zina de Geus van het Lyceum Rotterdam op een rotonde in Hoogvliet staat te pronken stimuleert hen enorm’ aldus de praktijkdocent pijpenbewerking. 

Vestigingsmanager Peter Otting van het Albeda reageert minstens zo enthousiast over het stepproject. ‘Wat zullen die jongens straks trots zijn als die steps, waarmee heel veel geld bijeen is gehaald voor tientallen goede doelen, door hen in een prachtig kunstwerk zijn verwerkt. Projectleider Floor van der Kemp van Building Changes laat weten dat de vervaardiging prima op schema ligt en dat de kans groot is dat het kunstwerk in de laatste week van oktober of eerste week van november onthuld kan worden. Door wie? Dat blijft nog even geheim maar ‘everybody knows his name’ dat staat vast !

Tekst: Joop van der Hor.

Video's: Roel van Deursen

Video deel 1

Video deel 2 

Video sondering rotonde Hoogvliet 


terug naar overzicht
Deel dit bericht: