Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Gigantische schepen bij Keppel Verolme

Op zaterdag 3 november arriveerde het kraanschip Saipem 7000 van de Italiaanse eigenaar Saipem S.p.A. aan de Keppel Verolme werf in de Botlek. Een paar weken eerder op zondag 14 oktober kwam een andere reus, de Balder van eigenaar Heerema Marine Contractors uit Leiden, aan. De Balder is momenteel voor onderhoud en schilderwerk in Keppel Verolme’s grote droogdok (405 x 90 meter), terwijl de Saipem 7000 aan de kade is afgemeerd. Ook dit kraanschip zal het dok bezoeken. In het eerste kwartaal 2013 zullen beide stuivertje wisselen. De Balder vertrekt dan naar zee en de Saipem 7000 neemt de plaats in het dok in.
Eerder dit jaar had de werf de primeur! Het grootste kraanschip ter wereld de Thialf van Heerema Marine Contactors onderging haar allereerste dokbeurt sinds haar oplevering in 1985. Dit alles is best bijzonder, niet eerder hebben we drie van zulke grote kraanschepen in hetzelfde jaar op de werf verwelkomd’ zegt Harold Linssen, Managing Director Keppel Verolme. In het Keppel Verolme mammoet droogdok zijn al honderden schepen en platforms gedokt. De mogelijkheid tot het plaatsen van een tussendeur op verschillende posities maakt het mogelijk om voor lange en korte termijn objecten droog te zetten. Maximaal drie offshore platforms kunnen tegelijktijdig in het droogdok. Maar ook een schip zoals "EMMA MAERSK" past in dit dok!

KV1070_099Het kraanschip Balder in het droog-dok, aan de kade; het boorplatform Scarabeo 6 en op de achtergrond (aan de kade) het kraanschip Saipem 7000 .

 

 

 

 

 



terug naar overzicht
Deel dit bericht: