Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Donderdag 22 november Infodag bij Zadkine

Logo_ZADKINE_nieuw

Zadkine organiseert donderdag 22 november een Infodag van 14.00 tot 17.00 uur. Leerlingen zijn samen met hun ouders en verzorgers van harte welkom om een kijkje te nemen in de school. Docenten staan klaar om persoonlijke voorlichting te geven en vragen te beantwoorden over alle opleidingen van Zadkine. 

Bij Zadkine Oost, onder andere aan de Marten Meesweg 50 en de Prins Alexanderlaan 55, ligt het accent op opleidingen in de richting commercieel, secretarieel, administratie, toerisme, juridisch, financieel, handel, sport & bewegen, orde & veiligheid en techniek

Ook volwassenen die een mbo-opleiding willen volgen in de avonduren zijn van harte welkom om te komen praten over de mogelijkheden. Leerlingen die nog niet weten welke opleiding ze willen doen, kunnen op de Prins Alexanderlaan met een loopbaanadviseur van Zadkine praten.

Tijdens de Infodag kunnen leerlingen zich ook direct aanmelden voor een mbo-opleiding. Kijk voor de geopende locaties en opleidingen op onze website www.zadkine.nl/infodag.




terug naar overzicht
Deel dit bericht: