Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Klik op 'Meer informatie' voor de nieuwste editie van Talent Gezocht! en bekijk o.a. het vacature-aanbod van bedrijven bij jou in de buurt en lees artikelen van en over de Mainport.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Bedrijf in beeld: Momentive

LogoBIB

 


MOMENTIVE_INFOAls wereldleider in kleefstoffen, composieten en coatings produceert Momentive belangrijke halffabrikaten voor diverse producten zoals verf, inkten, elektrische isolatoren, printplaten en windmolens. Daarnaast werkt de afdeling Process Technology & Development continu aan het verbeteren en ontwikkelen van onze producten.

Momentive Pernis

Op de productielocatie in Pernis, waar onder andere epoxyharsen worden  gemaakt, werken meer dan 300 medewerkers. Het grootste deel daarvan werkt in ploegendienst. “De fabrieken op de plant zijn technisch zeer complex. Goede operators zijn daarom erg belangrijk”, aldus Sophie Demenint, HR-manager bij Momentive. “De arbeidsmarkt is wat dat betreft dungezaaid, dus het behouden en het ontwikkelen van talent staat bij ons voorop.”

“De juiste chemie is belangrijk.  Niet alleen voor onze producten, maar ook voor onze medewerkers”


“Dat werpt zijn vruchten af, want hoewel veel mensen ons nog als Hexion kennen, wordt bewust voor Momentive gekozen.” Momentive werkt met ‘breed inzetbare operators’, de zogenaamde ‘BIO-operator’. Een BIO-operator kan in meerdere fabrieken worden ingezet en is daardoor flexibel inzetbaar. “Bovendien neemt de afwisseling in het werk toe. Dat vinden  mensen prettig.”

MOMENTIVE_1Een fijne werkomgeving staat bij Momentive voorop. “We moeten zorgen  voor de juiste ingrediënten. De juiste chemie is belangrijk. Niet alleen voor onze producten, maar ook voor onze medewerkers.”

"Met 10.000 medewerkers, verspreid over 117 vestigingen wereldwijd, wordt een omzet van ruim 7 miljard dollar gerealiseerd."

Momentive zoekt gedreven collega’s met passie voor het vak. Sophie:  “We komen graag in aanraking met ervaren vapro-C-operators, maar ook voor andere disciplines hebben we verschillende mogelijkheden.” 

Ga naar www.momentive.com of klik hier voor een actueel vacatureoverzicht.
terug naar overzicht
Deel dit bericht: