Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Bedrijf in beeld: Q8

LogoBIB

Q8 timmert keihard aan de weg in Europoort



Q8_3In een tijd dat veel raffinaderijen in Europa hun activiteiten terugdringen, investeert Kuwait Petroleum Europoort juist vele honderden miljoenen in uitbreiding en modernisering van haar installaties. Ook staat de organi-satie voor de grootste turnaround in haar geschiedenis. Aan alle kanten werk aan de winkel dus.

Albert de Bont, Manager Operations: “Het is op dit moment heel dynamisch in onze organisatie. De tijd van ‘business as usual’ is echt voorbij. Overal waar je kijkt voeren mensen vernieuwingen door en pakken zij projecten op. Die projectmatige aanpak heeft de afgelopen tijd bewezen heel goed uit te pakken. In veel projecten werken medewerkers van verschillende afdelingen samen. Je ziet dat het tot hele goede onderlinge afstemming én tot hele frisse en goede ideeën leidt. En die goede ideeën komen uit alle lagen van de organisatie. Dat is heel stimulerend.”

Investeren - innoveren 
Het Koeweitse olieconcern Q8 heeft heel  bewust gekozen voor investering in deze  zo strategisch gelegen raffinaderij in het  Rotterdamse havengebied. Deze investeringen maken de installatie klaar voor toekomstige ontwikkelingen. Zo zijn we bezig met een project om de mogelijkheden voor een lubes hydrocracker te bekijken, die een antwoord moet geven op de toenemende vraag naar hoogwaardiger olieproducten. Op het gebied van milieu en energie worden echte ver-nieuwingen doorgevoerd. Zo zorgt bijvoorbeeld een energiedashboard voor forse be-sparingen op het energieverbruik. Dat dashboard werd in house ontwikkeld en krijgt grote belangstelling van belangrijke spelers in de industrie van over de gehele wereld. 

“We zijn continu op zoek naar  mensen die kansen zien en kansen grijpen,  

op alle niveaus in de organisatie. ”


Albert geeft aan: ”Het mooie is dat er op dit moment veel ruimte is voor initiatieven. We doen echt een beroep op de inventiviteit van de medewerkers. Dat geldt voor onze huidige medewerkers, maar ook voor al die nieuwe collega’s die we door de uitbreiding van onze werkzaamheden zo hard nodig hebben. We zijn continu op zoek naar mensen die kansen zien en kansen grijpen, op alle niveaus in de organisatie. Nieuwe collega’s die mee willen werken aan een duurzame toekomst van Q8KPE zijn meer dan welkom in ons team.“

Veel ruimte voor groei
Justin, Maintenance Engineer Mechanical
Q8_2
"Het is nu alweer 3,5 jaar geleden dat ik bij Q8KPE begon als Maintenance Engineer Mechanical. Wij onderhouden de fabriek  zowel preventief als reactief en proberen hierbij de perfecte balans te vinden tussen veiligheid, milieu, betrouwbaarheid en kosten. Mijn uitdaging is om ervoor te zorgen dat de fabriek draaiende blijft of anders zo snel  mogelijk weer op gang geholpen wordt. Je gaat vanzelf enthousiast aan de slag als je weet hoeveel stilstand kost! Het leuke aan Q8KPE vind ik dat je hier heel veel ver- antwoordelijkheid krijgt. Je wordt in het  diepe gegooid, maar er is ook altijd ruimte om vragen te stellen. Alle deuren staan  voor elkaar open, van hoog tot laag in de organisatie en op alle afdelingen. Je leert  veel en krijgt ook alle ruimte om jezelf te  ontplooien. Zo heb ik zelf het Young  Professional Program gevolgd. Je wordt hierin breed getraind: niet alleen technisch, maar ook op hele andere gebieden. Met alle  cursussen en trainingen die Q8KPE biedt,  zie ik voor mezelf nog volop doorgroeimogelijkheden."

Als je wilt. kun je ver komen
Patrick, Instrumentation Technician
Q8_1
"Ik werk nu sinds 2009 bij Q8KPE. Ik ben  begonnen als Assistant Technician en in 2011 doorgegroeid naar Instrumentation Technician. Je hoort soms dat bij an-dere bedrijven de ene medewerker de transmitters doet, de ander de kleppen, weer een ander de beveiligings-systemen, enzovoorts. Hier doe je alles. Als  je wilt, kun je ver komen. Om promotie te kunnen maken, heb ik twee opleidingen gevolgd. Nu die zijn afgerond, ga ik verder met het eigen opleidingsprogramma van Q8KPE, waarin allerlei instrumenten aan bod komen. Als ik over drie jaar alle punten beheers, kan ik een volgende carrièrestap maken."

Zie jij jezelf al staan? 

Vanwege de groei is Q8KPE regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Wat denk je? Passen jouw ambities bij die van Q8KPE? KLIK HIER voor actuele vacatures of kijk op www.Q8KPE.nl.

 


terug naar overzicht
Deel dit bericht: