Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
 • Zoek vacatures
 • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Lezersactie: Gratis deelnamebewijs Studiekeuze1Dag

studiekeuzein1dagTeam Talent Gezocht! geeft in samenwerking met KickStart Studiekeuze 2 deelnamebewijzen voor de De Studiekeuzein1Dag training weg aan de personen die het juiste antwoord weten op het raadsel. Wil je kans maken op een gratis deelnamebewijs t.w.v. 195,00 euro*, mail dan het juiste antwoord naar info@talent-gezocht.nl voor 4 maart. *Met deelname geef je toestemming dat KickStart Studiekeuze je eenmalig mag benaderen voor een aanbieding

RAADSEL:
Familie Brouwer bezoekt FutureLand, het bezoekerscentrum van Maasvlakte 2. Het gezin pakt daarvoor de auto. Na ⅓ van de afstand afgelegd te hebben, is er nog 75% van de benzine in de tank over. Hoeveel procent zit er nog in de tank halverwege de rit?

Kies met kickStart Studiekeuze
Een studiekeuze maken is een grote stap. Het bepaalt jouw richting. Het is het begin van een succesvolle toekomst. Jouw toekomst! Als het goed is, heb je de rest van je leven plezier van je studiekeuze en vind je daarmee een baan die bij jou past.

Geschiedenis
Wij (Pedro Dubislav en Wicher Schols) zijn met KickStart Studiekeuze begonnen, omdat we zien dat veel jonge mensen (tussen 15 en 25 jaar) zichzelf niet goed genoeg kennen om de juiste keuzes in hun leven te kunnen maken. Dit leidt o.a. tot verkeerde studies en banen met vaak een gedwongen switch op latere leeftijd. Met als gevolg: verloren tijd en geld, stress en ongelukkig zijn. Wij geloven dat als jongeren bewust zijn van zichzelf, zij betere keuzes in hun leven kunnen maken. Hiervoor hebben wij verschillende methodieken ontwikkeld.

Wat doen we (diensten)
Naast de groepstraining Studiekeuzein1Dag biedt KickStart aan Vmbo, Havo en Vwo leerlingen een individueel coachingtraject en een studiekeuzetest. Wij zorgen dat je met 100% zekerheid de juiste studie kiest. Wij helpen jou met het ontdekken van jouw talenten, passies en persoonlijkheid. Samen zetten wij jouw dromen om in werkelijkheid. Zo begin je gemotiveerd aan jouw studie en vermijd je de kans dat jij uitvalt tijdens het eerste jaar van het hoger onderwijs.

De Studiekeuzein1Dag training
Tijdens de training leren de coaches je hoe je slim en beter kunt kiezen, door jouw zelfinzicht en zelfkennis in te zetten. We gaan de hele dag (10:00 - 17:00 uur) met jou aan de slag en doen verschillende testen en opdrachten. Daarnaast ga je zelfstandig aan de slag en voer je coachinggesprekken. Na deze dag weet jij, in ieder geval het volgende:
 • Wat jouw talenten zijn
 • Wat jouw motivatie en passies zijn
 • Welk persoonlijkheidstype jij bent
 • Welke studies goed bij jou passen
 • Welke MBO/HBO/WO studies er zijn
 • Wat een handig stappenplan voor jou is
 • Welke open dagen er zijn en wanneer
 • Hoe, waar en wanneer je je kan inschrijven
 • Over nieuwe regels, zoals leenstelsel, matching, bindend studie advies etc.
Meer info
Meer informatie over KickStart Studiekeuze en Studiekeuzein1Dag is te vinden op:
www.kickstartstudiekeuze.nl
www.studiekeuzeineendag.nl

terug naar overzicht
Deel dit bericht: