Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Stage lopen en werken aan bijzondere projecten

Stage lopen en werken aan bijzondere projecten. Tom van der Graaff volgt de opleiding Technicus (werkveld Werktuigbouwkunde) bij het Albeda College 

Tom zit nu in het derde jaar en loopt momenteel stage bij FMI Machining in Vlaardingen. Tom kwam van 4 havo en is gericht op zoek gegaan naar een technische opleiding. Hij was al vroeg in techniek geïnteresseerd en heeft een brede belangstelling voor techniek. In het eerste en tweede jaar heb je 8 a 9 uur praktijkles in de week, kleine projecten en is er een snuffelstage. Je hebt onder andere materiaalleer, contructieleer, cadtekenen en verspaanvakken. In het derde en vierde jaar loop je stage bij een bedrijf en wordt je getoetst op je kerntaken voor de opdracht die je doet binnen het bedrijf. Je ontwikkelt technisch inzicht. 

Tom van der Graaff Albeda 1_1Stages
De bedrijfstages hebben zijn blik verruimt. “Het ontwerpgedeelte van Werktuigbouw vind ik vooral erg leuk”, zegt ie. Voor zijn stageopdracht bij FMI mocht hij in de hal materiaalvoorraad nieuwe stellingen bouwen. Naast zijn opleiding werkt Tom bij de technische dienst van een transportbedrijf waar hij voornamelijk onderhoud en reparaties uitvoert. Tom weet nog niet waar hij later terecht zal komen, hij wil vooral nog veel leren. “Na mijn opleiding wil ik me verdiepen via avondschool of cursussen. Als je ook geïnteresseerd bent in techniek, bezoek dan de open dag van het Albeda op donderdag 17 maart van 14.00 tot 20.00 uur.

Doorstroom
Wil je vanuit een Technische mbo-opleiding doorstromen naar het hbo? Of wil je na je mbo-opleiding meteen aan de slag op het bedrijfsbureau in de technische sector? 

De opleiding Middenkader Engineering is een topopleiding die naadloos aansluit op een technische vervolgopleiding op het hbo. Maar ook wanneer je meteen aan het werk wilt, is deze opleiding een uitstekende basis om verder door te groeien. Je kunt bijvoorbeeld aan het werk op de afdeling engineering, planning en verkoop en uiteindelijk doorgroeien binnen het bedrijf naar functies zoals uitvoerder, projectleider en afdelingshoofd.
terug naar overzicht
Deel dit bericht: