Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

DeltaPORT Donatiefonds onthaalt ontvangers

DeltaPORT_donatieHet DeltaPORT Donatiefonds heeft, samen het met Havenbedrijf Rotterdam, vertegenwoordigers ontvangen van organisaties die in 2015 van het fonds een donatie hebben gekregen. Het DeltaPORT Donatiefonds heeft in 2015 ruim 300.000 euro uitgekeerd aan initiatieven in de regio rondom de Rotterdamse haven.

Met de ontvangers van de donaties is in Kantine Walhalla teruggekeken naar hoe het geld is besteed.Met het DeltaPORT Donatiefonds tonen bedrijven in het Rotterdamse haven- en industriegebied en het Havenbedrijf Rotterdam hunmaatschappelijke betrokkenheid. Het fonds verstrekt geldelijke bijdragen aan instellingen zonder winstoogmerk die actief zijn op het gebied van welzijn, cultuur, sport en recreatie in de directe omgeving van het Rotterdamse haven- en industriegebied. Het DeltaPORT Donatiefonds kent via haar plaatselijke adviescommissies regelmatig kleine bedragen toe. Per kwartaal worden door het fondsbestuur bovenlokale donaties toegekend. Jaarlijks worden ook enkele grotere, regionale projecten ondersteund.

Enkele door het DeltaPORT Donatiefonds in 2015 ondersteunde projecten zijn: de Voedseltuin in Rotterdam, de buurtbank op het Spijkenisser Wezelplein, de kiosk Reisbureau aan de Maas in Pernis, de dikke bandenrace van de wielerronde van Hoogvliet, het transport van de historische boomkano naar het Museum Vlaardingen, het plantfeest van de vereniging Natuurlijk Voorne-Putten, nieuwe gordijnen voor de gastenkamers van Familiehuis Daniel den Hoed en een bijdrage aan de nieuwe vestiging van het Rotterdamse logeerhuis De Buren.

Bron: DeltaPORT Donatiefonds

terug naar overzicht
Deel dit bericht: